Blake Lively - Ryan Reynolds...GÖZDE ÇİFTTEN UKRAYNA'LI MÜLTECİLERE BAĞIŞ!..

Blake Lively - Ryan Reynolds...GÖZDE ÇİFTTEN UKRAYNA'LI MÜLTECİLERE BAĞIŞ!..

Hollywood'un gözde çifti Blake Lively ile Ryan Reynolds, Rus işgalinden kaçan Ukraynalı mülteciler için başlatılan kampanyayı sosyal medyadan paylaşarak, bağış yapacaklarını duyurdu.

Oyuncu çift Blake Lively ile Ryan Reynolds, geçtiğimiz hafta Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ardından Ukraynalı mülteciler için harekete geçti.

Ünlü aktör Reynolds, Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı'nın Ukraynalı mülteciler için başlattığı yardım kampanyasını Twitter hesabından paylaşarak, 1 milyon dolara yakın bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Reynolds, kuruluş tarafından başlatılan yardım kampanyasını, "48 saat içinde sayısız Ukraynalı mülteci komşu ülkelere geçerek evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Korunmaya ihtiyaçları var. Bağış yaptığınızda, bunu 1 milyon dolara tamamlayacağız." notuyla yayınladı.

"BU ŞEKİLDE ADIM ATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Ünlü komedyen Ben Stiller da Twitter hesabından Ryan Reynolds'ın gönderisini, "Hayatları kökünden sökülen Ukraynalılara yardım edelim.

Bu şekilde adım attığınız için teşekkürler." yanıtıyla paylaşarak desteğini gösterdi.

Rusya’nın geçtiğimiz hafta perşembe günü komşu ülke Ukrayna'yı işgal etmeye başlamasının ardından yaklaşık binlerce Ukraynalı kendi ülkesinden kaçmak durumunda kalmıştı.

Birleşmiş Milletler, cumartesi günü savaşın devam etmesi durumunda 4 milyona yakın insanın Ukrayna’dan kaçabileceği konusunda uyarıda bulunmuştu.

EVSİZLERE 500 BİN DOLAR BAĞIŞ

Öte yandan Blake Lively ve eşi Ryan Reynolds, geçtiğimiz yıl kasım ayında Amerika'da evsiz ve kaçak gençlere barınma, yiyecek ve acil kriz bakımı gibi birçok hizmetler sunan Covenant House adlı kurumun Vancouver ve Toronto’daki şubelerine 250'şer bin dolar yardımda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.