BOĞAZ`IN İNCİSİNDE YENİ YIL ÇOŞKUSU!

BOĞAZ`IN İNCİSİNDE YENİ YIL ÇOŞKUSU!

Yılın son gecesi Portaxe`te iki ayrı salonda iki ünlü isim sevenleriyle buluştu. Arto ve Sibel Alaş`ın şarkıları eşliğinde Portaxe`te 2015 coşkuyla karşılandı.

YILBAŞI GECESİ PORTAXE?DE SAHNE ALAN ARTO ESPRİLERİYLE KONUKLARA EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞATTI?

Arto?nun esprileri geceye damgasını vurdu?

Sivri dilli şarkıcı Arto 2014'e veda, 2015'e merhaba gecesinde Baltalimanı Portaxe'de sahne aldı. Yılbaşına özel program ve repertuar hazırlayan şarkıcı saat 23:55'de sahneye çıkarak geceye katılan konukları bir anda coşturdu.

Arto, geri sayım yapmaya başladığı anda bütün misafirler özel şapkalarını takıp, konfeti patlattı. 2015'in ilk saniyelerinde söylediği şarkılar ve yaptığı şakalar ile konuklara kahkahalar attıran şarkıcı kendisine özel olarak gelen şampanya ile poz verdi.

Şampanyanın kovasında bulunan havucu alan ve dinleyicilere gösteren Arto, sonrasında ise kovadan birde salatalık alarak poz verdi. Salatalığı ağızına alarak poz veren şarkıcı "Bana yılbaşında çıka çıka hıyar çıktı" diyerek konukları gülmekten kırdı geçirdi.

İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşayan Arto, selfie çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak her biri ile poz verdi. Ünlü şarkıcıyı izleyenler arasında Güldür Güldür ekibinden Rüştü Onur Atilla?nın da aralarında bulunduğu oyuncular da vardı.

Portaxe Shine?da sahne alan Sibel Alaş ise izleyicilere adeta "41 kere maşallah" dedirtti.

Pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan Sibel Alaş ise Portaxe Shine'da sahne aldı. Uzun süredir sahnelerden uzak olan ve yılbaşında sahne alan Sibel Alaş ilk olarak efsaneleşmiş olan "Bende Hüküm Sür" ve "Adam" şarkısını seslendirdi.

Yeni yılın ilk saniyelerini mekandaki konuklar ile kutlayan Alaş "Hepinize mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar diliyorum. Bu gece beni yalnız bırakmadığını için çok teşekkür ederim" dedi. Sibel Alaş 41 yaşında olmasına rağmen giydiği mini eteği ve düzgün fiziği ile genç kızlara adeta taş çıkartırken, konukların "41 kere maşallah" sözlerine kahkaha attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.