BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ'NDE MÜZİK ZİYAFETİ!

BOLLUCA ÇOCUK KÖYÜ'NDE MÜZİK ZİYAFETİ!

Sevilen Sanatçı Gökhan Türkmen, GTR Müzik sanatçıları Aslı Demirer ve Onur Ocaklı geçtiğimiz gün Bolluca Çocuk Köyü'nde muhteşem bir konser verdi.

 Konser boyunca Koruncukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Koruncuk elçisi Gökhan Türkmen, sanatçı arkadaşları Aslı Demirer ve Onur Ocaklı da çocuklarla birlikte hep bir ağızdan şarkı söyleyip keyifli saatler geçirdiler.

KORUNCUK VAKFI

1979 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMÇV), her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanmaktadır.

Korunma ihtiyacında olan çocuklara kollarımızı ve yüreklerimizi açtık…

Kurup yaşattığımız “Çocukköyleri” ile ihmal görmüş ve kişisel varlığı tehdit altında olan korunma ihtiyacındaki çocukları okul öncesi yaştan başlayarak; sağlıklı gelişmelerini sağlayarak, eğitim imkanı sunarak, kişisel yeteneklerinin geliştirerek, geleceğe hazırlayıp topluma kazandırıyoruz.

Bir çocuğun mutluluğunun dünyalara bedel olduğunu biliyoruz…

Vakfın en büyük hedefi ülkemizdeki bu önemli soruna kamuoyunun dikkatini çekmek, çözümler üretmek ve daha birçok Koruncuk’un yüzünü güldürmek
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.