Bora Ayanoğlu… YÜZ FELCİ GEÇİRDİ!..

Bora Ayanoğlu… YÜZ FELCİ GEÇİRDİ!..

Şarkıcı, besteci ve oyuncu Bora Ayanoğlu'ndan kötü haber. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kontrol amaçlı giden Ayanoğlu'na ''fasiyal paralizi" ( yüz felci ) teşhisi konduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Özellikle Cüneyt Arkın ile beraber filmlerde boy gösteren Ayanoğlu aynı zamanda çok sayıda albümü ve 45'likleri bulunuyor.

DurakMedya'da yer alan habere göre hastalığı hakkında bilgi veren ünlü oyuncu ve müzisyen Bora Ayanoğlu yüz felci geçirdiğini söyledi.

Kontrol amaçlı hastaneye gittiğini belirten Ayanoğlu "Sevgili dostlar, biraz önce oğlumla birlikte hastaneye geldim değerli doktorlarım ‘’fasiyal paralizi’’ teşhisi ile tedavime başladılar. Bu sebeple Şarkıların hikayesine kısa bir süre ara vermek zorunda kalıyorum. Yüzüm tekrar sizinle buluşmama izin verdiğinde hızla şarkıların hikayesi serisine devam edeceğim. Sevgilerimle" dedi.

Fabrika Kızı”, “Yunus”, “Güller ve Dudaklar”, “Adım Kadın” “O Yaz” gibi önemli yapıtların bestecisi Bora Ayanoğlu, Cüneyt Arkın ile oynadığı bir çok tarihi filmde "Fatih Sultan Mehmet’i" 7 kere oynamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.