Botoks ile mezoterapinin beraber uygulandığı bir işlem? VİTOX DUAL ACTION?

Botoks ile mezoterapinin beraber uygulandığı bir işlem? VİTOX DUAL ACTION?

Kaybettiğiniz gençliği ve güzelliği kazanmak artık mümkün.Transmed ` de uygulanan Vitox Dual Action güvenilir ve etkili bir yöntemdir.

Olumsuz yaşam koşulları, kötü beslenme alışkanlıkları, stres, yüzümüzde ve cildimizde hızlı ve erken yıpranmalara neden oluyor.Yıpranma ve yaşlanma süreci kendini en çok cildimizde; kuruma, kırışma, sarkmalar şeklinde gösterir.Yüz derisinin yaşlanmasının ilk belirtileri; ince çizgi ve kırışıkların belirmesi ve derideki elastikiyet kaybıdır. Zamanla kırışıklıklar derinleşir, cilt sarkar. Her devirde ve her yaşta güzel görünmek isteriz.

Oysa ki hepimizin arzusu, sağlıklı , ışıltılı canlı bir cilde sahip olmaktır.

Botoks; botulinum toksin adı verilen bakteriden elde edilen tıbbi bir ilaçtır.Cildin fiziksel tahrişi, kaş çatma veya gülme kökenli mimiklerin, ayrıca yaş ve kalıtım kaynaklı güneşin, sigaranın ve diğer çevresel yaşlanmanın etkisiyle oluşan kırışıklıklardan kurtulmak iiçin tercih edilen bir yöntemdir.

Vitox Dual Action ; botoks ile mezoterapinin beraber uygulandığı bir işlemdir.Deri içinde doğal maddelerin mikroenjeksiyonları yapılarak, derinin üst ve alt tabakasında doku

yenilemesisağlamaktadır.Yüze nem, dolgunluk, gerginlik renk ve ışık vererek anında diri ve genç bir görünüm sağlıyor.Cildin yapılanmasını ve yenilenmesini sağlar. Cilde ihtiyaç duyduğu besini ve bakımı sağlar.İki ila dört hafta sonra etkilerini görmek mümkündür. Zamana bağlı oluşan deformasyonlar da botoks uygulaması ve vitamin desteği ile kısa süreli uygulamalarda uzun vadeli sonuçlar elde edersiniz.

Kaybettiğiniz gençliği ve güzelliği kazanmak artık mümkün.Transmed ' de uygulanan Vitox Dual Action güvenilir ve etkili bir yöntemdir. Cildin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlar. Cilt üzerinde zamana bağlı oluşan etkileri ve oluşumları yavaşlatır ve yok eder. Deri metobolizmasını geliştirir ve zamanla oluşabilecek deformasyonları engeller.Böylece deride artan oksijenlenme ile cilt sağlıklı ve parlak görünmeye başlar.

Vitox Dual Action ile yüzde oluşan kuruma, sarkma ve sarkmalarda düzelme olur.Yüz cildi daha sıkı görünür.Tedavi sonrasında genç ve taze bir görünüm sağlanır.

Vitox Dual Action;

1;Somon balığından elde edilen DNA

2;Hyaluronik asit ve kök hücre: Yüz mezoterapisinde kullanılan bu madde insan dokusunda yaygın şekilde bulunan doğal bir polimerdir. Bu madde suyu emerek şişer ve dokuda nem ve elastikiyet sağlar.

3;Vitaminler: Vitamin A deri gelişimini kontrol eder. Yaşla birlikte incelen deriyi düzeltir; vitamin E is dokuları zararlı maddelerden koruyan bir antioksidandır; Vitamin C kollajen sentezini uyarır. Deri renk hücrelerinin üretimini yavaşlatır; Vitamin B deriyi besler dokuların biyolojik dengesini düzenler; Vitamin K dokuların kan dolaşımını düzenler.

4; Amino asitler : Proteinlerin yapı elemanıdır. Dokuların gelişiminde rol oynarlar. Amino asitler yaşla ortaya çıkan doku hasarını onarır ve düzenlerler.

5;Mineral tuzlar: Hücrelerin pek çok yaşamsal faliyetlerinde düzenleyici ve destekleyici rolleri vardır. Yüz mezoterapisinde bunlar dokuların metabolizmasını iyileştirirler.

6; Koenzimler: Dokuların biokimyasal reaksiyonlarını düzenler. Dokuların yenilenme hızını arttırırlar.

7; Nükleik asitler: Derinin temel protein sentezini desteklerler. Yeni oluşan proteinler de cildin bağ dokusuna destek verir.

8; DMAE (Dimetil amino etanol): DMAE son yıllarda kullanıma girmiş ve Vitox Dual Action için tercih edilen bir aktif maddedir. Başlıca etkisi cilt sarkmalarını ortadan kaldırması yönündedir.Ceşitli vitaminler antioksidanlar DMAE(Dimetil Amino Etanol) ve düşük konsantrasyonlu hyaluronik asit gibi maddelerin kombinasyonu uygulanır.

Vitox Dual Action;

Uygulama 30 Gauge'lik çok ince iğneler ve yüze özel Pistor 4 Vitox Dual Action tabancası ile birçok noktadan cilt altı dokuya ilaç karışımının verilmesi şeklinde yapılır. Seanslar yaklaşık 15?20 dakika sürer.

Seans sayısı ve uygulama aralıkları kişinin yaşı ve cildinin ihtiyacına göre değişmektedir. Genellikle bir kür 4?6 seanstan oluşmaktadır ve uygulama aralığı 2 -3 hafta arasında değişebilmektedir. Uygulama sırasında ağrı olmamaktadır ağrı eşiği düşük hastalarda lokal anestezik kremler kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.