BÖYLE OLUR DALMAZ'IN YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ!

BÖYLE OLUR DALMAZ'IN YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ!

Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center`in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz, yeğenini Zorba Taverna'da görkemli bir düğünle evlendirdi.

Mehmet Dalmaz'ın yeğeni Soner Helvacı’nın  düğününde sanatçı dostları Seyyal Taner, Ali Rıza Binboğa, Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu, yakın akrabaları ve seçkin bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Soner - Hatice Helvacı çiftinin tanışmasına ve yuva kurmasına vesile olan müzik dünyasının çılgın ve efsane vokali Seyyal Taner, aynı zamanda evlilik akdine de şahitlik etti. Oldukça heyecanli olduğu gözlenen Seyyal Taner nikahın ardından çifte Evlillik Cüzdanı’nı da takdim etti.

‘Bu yuvanın mimarı benim, mühendisi de sevgili Mehmet Dalmaz’dır’ diyen ve çifte iyi dilekleriyle birlikte Evlilik Cüzdanı’nı sunan Seyyal Taner, ‘Helvacı çiftine bir ömür boyu mutluluk ve hayırlı evlatlar sahibi olmaları temenni etti. Düğünün akabinde balayı için gemi ile Adriyatik seyahati’ne çıkacak olan çifte ‘Birlikte hayatınız su gibi aksın gitsin’ dedi.

Gayrettepe Zorba Taverna’da gerçekleşen düğünde, ilk olarak kısa bir süre önce hayata veda eden Kayahan’ın öz teyzesinin oğlu Erdinç Erişmiş sahne aldı. Sevilen Kayahan şarkılarını yeni evli çift için seslendiren sanatçı duygulu anlar yaşattı.

Ardından sahne alan Grek müziğin ve Zorba Taverna’nın kraliçesi Göknur en güzel şarkılarını Helvacı çifti için seslendirdi. Misafirler arasında bulunan, Sami aksu, Ahmet Selçuk İlkan, Ali Rıza Binboğa, Selçuk Ural, Yavuz Sabaz, Zühre Dalmaz, Selçuk Soğukçay, Seyyal Taner’i teker teker övgü dolu sözlerle sahneye çağıdı.

Magazinkolik.com'dan Esin-Nurcan Sabur ve işadamı madenci Kenan Barshan'ın da bulunduğu ve adeta bir müzik ziyafeti içerisinde geçen düğün, pasta töreni ve After Party ile sona erdi.

 

https://www.magazinkolik.com/seyyal-taner-hem-copcatan-hem-sahit-39g-p1.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.