Brad Pitt...'90'LI YILLARI OT İÇEREK VE SAKLANARAK GEÇİRDİM!'

Brad Pitt...'90'LI YILLARI OT İÇEREK VE SAKLANARAK GEÇİRDİM!'

Brad Pitt, New York Times’taki David Marchese’le verdiği yeni bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İşte Pitt'in açıklamalarından kesitler...

Geçen günlerde verdiği bir röportajda "Yaklaşık 20 yıldır hiç ağlamamıştım. Ama yıllar içinde yaş aldıkça her şey beni duygulandırmaya başladı. Çocuklarım, arkadaşlarım, hatta haberler bile..." sözleriyle gündeme gelen Brad Pitt bugün de başka bir lafıyla gündeme geldi.

'En ünlü ve en arzu edilen erkek'

 

Brad Pitt, 90'lar döneminde, Thelma ve Louise, Dövüş Kulübü, Yedi, 12 Maymun ve Vampirle Görüşme gibi uzun metrajlı filmlerde rol aldığını ve bu filmlerle dünyanın en ünlü ve arzu edilen erkeklerinden biri haline geldiğini söyledi.

 

Vampirle Görüşme isimli filminde o kadar da kendinden emin olamadığını belirtti ve ekledi:

'

90'larda gördüğüm ilgiden çok rahatsızdım'

 

"Yıllar öncesine gittiğimde o dönemki halime bakıyorum ve 'Bu çocuk iyi görünüyor' diyorum ama içeride öyle hissetmiyordum.

 

90'larda gördüğüm ilgiden çok rahatsızdım, kendimi rahat hissetmiyordum. Bu yüzden o yılların çoğunu ot içerek ve insanlardan saklanarak geçirdim.

'Hiçbiri doğru değil'

 

Şimdi daha iyiyim yine benzer şeylerin başıma gelmesine rağmen... Şu son 2-3 yılda kaç kadınla çıktığım ya da görüştüğüm söylendiyse hepsi yalan. Hiçbiri doğru değil."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.