Brad Pitt... ANGELİNA JOLIE'YE BİR SUÇLAMA DAHA!

Brad Pitt... ANGELİNA JOLIE'YE BİR SUÇLAMA DAHA!

2016'da yollarını ayıran Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki hukuk savaşı devam ediyor. Pitt, 2021 yılında Güney Fransa'daki Miraval Şatosu'ndaki hissesini Rus bir iş insanına satan Jolie'yi kendisine bilerek zarar vermekle suçladı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Angelina Jolie'nin alkol şirketi ve emlak hisselerini satma planları, eski eşi Brad Pitt tarafından kendisine açılan bir dava ile engellenmişti.

Ancak bu hukuk mücadelesinin galibi Jolie oldu.

6 çocukları bulunan ikilinin mülk davası, Pitt'in avukatlarından gelen hamleyle yeni bir sürece giriyor.

Brad Pitt'ten eski eşi Angelina Jolie'ye Miraval Şatosu suçlaması

Brad Pitt, 164 milyon dolarlık malikanedeki yüzde 50'lik hissesini Rus bir iş insanına satan Jolie'yi kendisine kasıtlı olarak zarar vermekle suçladı.

Söylentilere göre Angelina Jolie, 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus votka üreticisi Yuri Shefler'e sattı.

Brad Pitt'ten eski eşi Angelina Jolie'ye Miraval Şatosu suçlaması

Pitt'in avukatları, Jolie'nin ünlü aktöre 'zarar vermek' için bu satışı 'bir yabancıya' gerçekleştirdiğini iddia etti.

'TÜM KONTROLÜ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR' İDDİASI

Daily Mail'in haberine göre; Rus iş insanının 'kötü niyetli' olduğu ve Pitt'in milyon dolarlık şaraphanesinin tüm kontrolünü üzerine almak istediği düşünülüyor.

Jolie'nin, şaraphanenin yarısını Yuri Shefler tarafından yönetilen bir votka şirketine sattığı belirtilirken, bu şirketin Putin rejiminden uzak durmaya çalıştığı ve uluslararası bir güvenirliliğe sahip olduğu ileri sürüldü.

BU SATIŞ VELAYET DAVASIYLA ALAKALI OLABİLİR

Bazı kaynaklara göre Jolie'nin, bu kararının çocuklarının velayetinin yarısının hakim tarafından Brad Pitt'e verilmesiyle alakalı olduğu düşünülüyor.

BU ŞATODA EVLENMİŞLERDİ

Öte yandan Jolie ve Pitt'in 2008 yılında satın aldığı Miraval Şatosu, aynı zamanda ikilinin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor.

DAHA ÖNCE DE 'AİLE İÇİ ŞİDDET' İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Angelina Jolie, daha önce de Brad Pitt'in kendisine aile içi şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Jolie, devam eden boşanma davası kapsamında mahkemeye Brad Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ve bununla ilgili belgeler de sürmüştü.

Bu belgelerin tüm ayrıntıları bilinmese de Jolie'nin bu konuda kanıtlarının olduğu, hem kendisinin hem de çocuklarının da ona tanıklık etmeye istekli olduğu belirtilmişti.

Fakat daha sonra bu istek mahkeme tarafından kabul edilmemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.