Brad Pitt hakkında ilginç iddia... İLİŞKİ İSTİYOR AMA KORKUYOR!..

Brad Pitt hakkında ilginç iddia... İLİŞKİ İSTİYOR AMA KORKUYOR!..

Kendisi gibi oyuncu olan Angelina Jolie ile 2016'da yollarını ayıran Brad Pitt'in uzun süreli ilişki istediği ileri sürüldü. Ancak Pitt'in popülaritesi nedeniyle biriyle kahve içmeye bile gidemediği iddia edildi.

Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı.

Ayrılık sonrası Jolie'nin adı şarkıcı The Weeknd ve eski eşi Jonny Lee Miller, Pitt'in ise oyuncu Alia Shawkat ve Alman model Nicole Poturalski ile anılmıştı. 

'FLÖRT KONUSUNDA TEREDDÜTLERİ VAR'

Brad Pitt'in özel hayatı ve Angelina Jolie'den bir sonraki sevgilisinin kim olacağı merak edilirken US Weekly'ye konuşan bir arkadaşı Pitt'in "özel biriyle" tanışmayı beklediğini ama yeniden flört konusunda bazı tereddütleri olduğunu açıkladı. 

'DEDİKODU OLMADAN BİRİYLE KAHVE BİLE İÇEMEZ'

İsmini vermek istemeyen kaynak, Brad Pitt'in, uzun süreli bir ilişki yaşayacağı birini aradığını belirtti.

Aynı kişi, "Sorun şu ki; Brad bu süreçten nefret ediyor ve haklarında dedikodu yapılmadan biriyle nasıl kahve içmeye gideceğini bile bilmiyor." dedi.

'ÇOCUKLARINA VE İŞİNE ODAKLANDI'
 
Pitt'e yakın olan kaynak, ünlü yıldızın aşk hayatının kamu tarafından incelendiğinin farkında olduğunu ve bu yüzden şu sıralar altı çocuğuna, yardım faaliyetlerine ve işine odaklandığını da sözlerine ekledi.

SORUNLARDAN KURTULMAK İSTİYOR
 
Bu arada bazı iddialara göre, Brad Pitt bir süredir Angelina Jolie ile altı çocuklarının velayeti konusunda yasal bir mücadele içinde.

Aşk hayatında yeni bir sayfa açmadan önce de bütün bu sorunları geride bırakmak istiyor.

ÖZEL HAYATIYLA DA GÜNDEMDE
 
Öte yandan Oscar ödüllü oyuncu, daha önce çok konuşulan ilişkiler yaşamıştı.
 
Brad Pitt, 1987 yılında şarkıcı ve söz yazarı Sinitta Renay ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ikili, bir yıl sonra yollarını ayırmıştı.

Pitt daha sonra 'Head of the Class' adlı sitcom için kamera karşısına geçmişti.

Pitt ile şovun yıldızı Robin Givens, arasında romantik bir ilişki başlamıştı.

Ancak Givens'ın o dönemdeki eşi Mike Tyson, ikiliyi uygunsuz bir şekilde yakalamıştı. Pitt ve Givens, olay büyümeden ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.