Brad Pitt..."ÖDÜLE HARRY ADINI VERECEĞİM"

Brad Pitt..."ÖDÜLE HARRY ADINI VERECEĞİM"

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri (BAFTA) töreninde Pitt'in hazırladığı ve Margot Robbie'nin okuduğu metinde en dikkat çeken ayrıntı ise Kraliyet Ailesi'ne yaptığı gönderme oldu.

İngiliz film ve televizyon sanatları akademisi ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen ancak geceye katılamayan Brad Pitt, hazırladığı konuşma metnini Margot Robbie'ye okuttu.

BAFTA (İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi) töreni geçtiğimiz akşam düzenlendi. Gecede ödül verilen Brad Pitt, son dakikada 'ailevi gerekçelerle' törene katılamayacağını açıklayınca ünlü oyuncunun oğlu Maddox ile arasını düzeltmek için geceye katılamadığı söylentileri gündeme geldi.

Gecede Pitt'in ödülünü ise ABD'li oyuncu Margot Robbie aldı.

Pitt, konuşmasında Kraliyetteki görevlerinden ayrılarak Kanada'ya yerleşen Meghan Markle ve Prens Harry'e atıfta bulundu.

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri (BAFTA), İngiltere'nin başkenti Londra'da Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

Brad Pitt, törende Once Upon a Time in Hollywood filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Oyuncunun hazırladığı konuşma metni ise dikkat çekti.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Brad Pitt, geceye katılamadı.

Pitt'in ödülünü almak için sahneye çıkan rol arkadaşı Margot Robbie, oyuncunun hazırladığı özel konuşma metnini okudu.

Brad Pitt'in hazırladığı ve Margot Robbie'nin okuduğu metinde en dikkat çeken ayrıntı ise Kraliyet Ailesi'ne yaptığı gönderme oldu.

"ÖDÜLE HARRY ADINI VERECEĞİM"

Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyet görevlerini bırakarak Kanada-ABD-İngiltere arasında yaşama kararına atıfta bulunulan mektupta Pitt, "Ödüle Harry adını vereceğini çünkü onu ABD'ye götürmekten büyük heyecan duyacağını" söyledi.

WILLIAM VE MIDDLETON GÜLEREK KARŞILIK VERDİ

prenswillam_kate_odultoreni.jpg

Törende gülüşmelerin yükselmesiyle araya giren Robbie, "Onun sözleri benim değil" dedi.

Töreni ön sıralardan izleyen Prens William ve eşi Kate Middleton, yapılan konuşmalara gülerek karşılık verdi.

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.