Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı Shiloh... KALBİ NEDEN ACI İÇİNDE?..

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı Shiloh... KALBİ NEDEN ACI İÇİNDE?..

2016'da yollarını ayıran oyuncu Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yıllardır süren çekişmeli velayet davası, altı çocuklarının arasında en çok Shiloh'u etkilediği iddia edildi. Bu durumu barışçıl bir şekilde sonuçlandırılmaması nedeniyle 15 yaşındaki Shiloh'un üzüntü duyduğu ileri sürüldü.

Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı.

İkilinin, ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adındaki altı çocuğunun velayeti için karşı karşıya gelmişti. 

ORTAK VELAYETE KARŞI ÇIKTI

18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı.

Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu. 

Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son vermişti.

"ÜZÜNTÜ YAŞIYOR"

Ancak Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında süren bu mücadeleden en çok etkilenen isim ise kızları Shiloh Nouvelle Jolie Pitt'in olduğu öne sürüldü. 

OK! Dergisi'nin iddiasına göre; olup bitenlerden diğer kardeşleri ebeveynleri arasında "taraf tuttuğu" için Shiloh kadar sarsılmıyorlar.

Oysa Shiloh Nouvelle, anne ve babası arasında kaldığı için büyük bir üzüntü yaşıyor.

İddialara göre; 15 yaşındaki Shiloh'un istediği Jolie ile Pitt'in artık bu boşanma "savaşını" barışçıl bir biçimde sonuçlandırması.

Ok Dergisi'ne konuşan bir kaynağın ileri sürdüğüne göre, Shiloh'nun en çok istediği anne ve babasının "yürekten gelen bir şekilde" birbirlerini bağışlaması ve hayatlarına devam etmesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.