Bradley Cooper... "FİLM SETİNDE 6 SAAT BOYUNCA ÇIPLAK KALDIM"!..

Bradley Cooper... "FİLM SETİNDE 6 SAAT BOYUNCA ÇIPLAK KALDIM"!..

Bradley Cooper, son filmi "Nightmare Alley"in çekimleri sırasında yaşadığı ilginç anları anlattı. Ünlü oyuncu, rol aldığı projenin setinde altı saat boyunca tamamen çıplak kaldığını dile getirdi.

Dünyaca ünlü oyuncu 47 yaşındakiBradley Cooper, ABD’de 17 Aralık 2021'de gösterime giren, Türkiye'de ise 4 Şubat 2022'de görücüye çıkacak olan filmi "Nightmare Alley"in setinde altı saat boyunca tamamen çıplak kaldığını açıkladı.

Independent'in aktardığına göre; samimi açıklamalarda bulunan Cooper, rol arkadaşı Toni Collette'in karşısında bir küvet sahnesini çekiminin ayrıntılarını anlattı.

"O GÜNÜ HATIRLIYORUM"

Bradley Cooper, "Senaryoyu okurken karakterin bir küvete konmuş kavanoz içindeki cenin gibi olduğunu ve anlatılacak hikayenin bu olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum.

Yapmak zorundaydım. O günü hala hatırlıyorum.

Mürettebatın önünde altı saat çıplak kaldım ve o gün Toni Collette’in ilk günüydü." şeklinde konuştu.

"FİLMİN İÇERİĞİ ÇIPLAK OLMAMIZI GEREKTİRİYORDU"

Çıplak oynamanın gülünecek bir konu olmadığını ve kendisi için oldukça önemli bir deneyim olduğunu dile getiren Cooper, "Filmin içeriği, keşfettiğimiz şey, onu gerçek bir şekilde yapabilmek için duygusal ve ruhen çıplak olmamızı gerektiriyordu." dedi.

Başarılı oyuncu, "Gerçekten bir madenci kiti, şapkası ve el feneri takıp, birbirinize bakıp, sonra sizi o günün sonuna asla götürmeyecek bir rota kazıyor olabileceğinizi bilerek tünele inmeye benziyor.

Ertesi gün yukarı çıkıp, tekrar aşağı iniyorsunuz." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.