Britney Spears... 'ANNEM GİZLİCE HAYATIMI MAHVETTİ!'

Britney Spears... 'ANNEM GİZLİCE HAYATIMI MAHVETTİ!'

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, annesi Lynne'i babası Jamie ile 13 yıl süren vasiliğin arkasındaki isim olmakla suçladı. "Annem gizlice hayatımı mahvetti!" diyen pop yıldızı, babasına vasilik fikrini annesinin verdiğini iddia etti

Şarkıcı Britney Spears'ın, kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babasının 13 yıllık vasiliğinin sona ermesi için açtığı dava geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı.

Mahkeme, baba Jamie Spears'ın vasilik yetkisini askıya almıştı.

Babasının vasiliğini tamamen kalkması için gün sayan ünlü şarkıcı, yeni açıklamalarda bulundu.

39 yaşındaki pop yıldızı, annesi Lynne'i babasına destek olmakla suçladı.

Annesine yazdığı öfke dolu paylaşımları kısa bir süre sonra silen Britney Spears, Instagram gönderisinde, "Ne yaptığını tam olarak biliyorsun!" ifadelerini kullandı.

Lynne Spears, daha önce vasilik konusunda eski eşi olan Jamie ile olan davasında Britney’nin tarafında olduğunu belirten açıklamalarda bulunmuştu.

"BABAM VASİLİĞİ DÜŞÜNECEK KADAR AKILLI DEĞİLDİ!"

Annesinin, bu hikayedeki gerçek kötü kişi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Babam bir vasilik düşünecek kadar akıllı değildi!" ifadelerini kullandı.

"Annem gizlice hayatımı mahvetti!" diyen Britney Spears, "Babam vasiliği 13 yıl önce başlatmış olabilir; ama insanların bilmediği şey, ona bu fikri verenin annem olduğu." notunu düştü.

"AİLEME DAVA AÇMAK İSTİYORUM"

Ünlü şarkıcı, kamuoyuna duyurulan ilk duruşmasında da "Size karşı tamamen dürüst olmam gerekirse, aileme dava açmak istiyorum.

Ayrıca hikayemi dünyayla paylaşabilmek istiyorum, sessiz bir sır olmak yerine bana yapılanları anlatmak istiyorum." demişti.

VASİLİĞİ 2008 YILINDA BABASINA VERİLMİŞTİ

Baba Jamie Spears'a 2008 yılında mahkeme kararı ile o sırada zihinsel sağlığından kaygı duyulduğu için hastaneye yatırılan kızının vasiliği verilmişti.

Babası, kızının bütün servetini kontrol ediyor, yasal kararları kızı adına kendisi alıyordu.

Askıya alma kararı ile babanın vasilik süresince, bu görevi kötüye kullanıp kullanmadığı da araştırılabilecek.

Kararı değerlendirilen hukukçular, bu anlamıyla, geçmişe dönük araştırmaya imkan veren askıya alma kararının, Britney Spears'in yararına olduğu yorumunu yapmıştı.

Mahkeme önünde toplanan yüzlerce Britney Spears hayranı kararı sevinçle karşılamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.