Britney Spears... ANNESİNDEN SÜRPRİZ ZİYARET!

Britney Spears... ANNESİNDEN SÜRPRİZ ZİYARET!

Britney Spears yıllar önce yaşadığı zorlu süreçle ilgili olarak içini dökmüş, başına gelenlerde babası kadar annesinin de sorumluluğu olduğunu anlatmıştı.

Geçen aralık ayında bir Instagram gönderisinde annesine seslenmişti Britney Spears. Anne ve kız olarak 10 yıldan fazla zamandır tek bir kahve bile içmediklerini yazmış, annesine aslında bir zeytin dalı uzatmıştı.

Aradan geçen altı aylık süreçte ikilinin buzları çözmek için uğraştığıysa yeni ortaya çıktı.

Sürpriz bir Instagram paylaşımı yapan Britney, hayranlarına annesinin üç yıl hiç karşılaşmadan geçirdikleri uzun bir aradan sonra evine geldiği müjdeledi.

britneyspears-paylasim.jpg

Yıldız şarkıcı “Benim tatlı anneciğim 3 yıldan sonra evime geldi. Çok uzun zaman olmuştu… Aileler söz konusu olunca çözülmesi gereken dert de çok oluyor ama zaman her şeyi tamir eder.” diyerek sevinçle duyurduğu haberi kendi çocukluk fotoğrafıyla paylaştı.

Britney’nin annesiyle buluşmasını duyurduğu paylaşımında yazdığı şeylerin devamına bakılırsa anne kız artık eski kırgınlıkları geride bırakmaya bu görüşme sayesinde çoktan karar vermiş gibi görünüyordu.

Çünkü paylaşımını annesine hitaben “Seni çok seviyorum” sözleriyle bitiren Britney, bir yandan da Lynne Spears’a “14 yıl sonra karşılıklı kahve içebildiğimiz için çok mutluyum. Hadi sonra da alışverişe çıkalım!” diye seslenmişti.

Kaynak:hürriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.