Britney Spears... HAMİLELİĞİNİ NASIL SONLANDIRMIŞ, TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI!

Britney Spears... HAMİLELİĞİNİ NASIL SONLANDIRMIŞ, TÜM DETAYLARIYLA ANLATTI!

Britney Spears'ın anılarını kaleme aldığı kitaptaki detaylar olay olmaya devam ediyor. Kitap ile Spears'ın, Justin Timberlake'ten hamile kaldığı ve bu hamileliği sonlandırdıkları ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili yeni detaylar kitabın yayınlanmasının ardından ortaya çıktı.

Çalkantılı özel hayatı ve vasilik davasıyla sık sık dikkat çeken, gösteri dünyasının sansasyonel isimlerinden biri olan Britney Spears son zamanlarda da yayınladığı anı kitabı “The Women in Me” ile  adından söz ettiriyor.

Spears, kitapta eski ilişkilerini de detaylandırırken senelerdir sır olarak kalmış bir hamileliği de açığa çıkarıyor. Ünlü şarkıcı 1999 – 2002 yılları arasında beraber olduğu NSYNC şarkıcısı Justin Timberlake ile olaylı bir ilişki yaşamıştı.

İlişki bittikten sonra da Timberlake’in aldatıldığını ima ettiği açıklamalarla uzun süre manşetlerde kalmaya devam etmişti.

Yeni kitapla beraber ise ikilinin bu süreçte neredeyse çocuk sahibi olacakları ortaya çıktı. Spears, Timberlake’ten hamile kaldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı hamilelikten ve kürtajdan aileler dahil kimsenin haberdar olmadığını da belirtti.

Spears şu satırları kaleme alıyor: “Kimsenin hamilelik veya kürtaj hakkında bilgi sahibi olmaması önemliydi, bu da her şeyi evde yapmamız gerektiği anlamına geliyordu.

Ailelerimize bile söylemedik. Justin ve benim dışımda bilen tek kişi Felicia’ydı (Britney Spears’ın eski asistanı), her zaman bana yardım etmeye hazırdı. Bana ‘Biraz acıyabilir ama iyileşeceksin’ denildi.

Belirlenen günde, sadece Felicia ve Justin oradayken küçük hapları aldım. Çok geçmeden dayanılmaz kramplar yaşamaya başladım. Banyoya gittim ve saatlerce orada kaldım, yerde yattım, ağladım ve çığlık attım.”

Bu arada Justin Timberlake’in de kendisini müzikle rahatlattığını söyledi: “Justin banyoya geldi ve benimle yere yattı. Bir noktada müziğin yardımcı olabileceğini düşündü, bu yüzden gitarını aldı ve orada benimle birlikte tıngırdatarak uzandı.”

Justin Timberlake hâlâ bir açıklama yapmasa da kitap yayınlanmadan önce Timberlake’e yakın bir kaynak ünlü ismin nelerin açığa çıkacağı konusunda tedirgin olduğunu belirtmişti.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.