Britney Spears... SOSYAL MEDYADA YİNE ORTADAN KAYBOLDU!

Britney Spears... SOSYAL MEDYADA YİNE ORTADAN KAYBOLDU!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, sosyal meyda detoksuna girdi. Daha önce de Instagram hesabını kapatıp açan Spears, takipçilerine bir kez daha veda etti.

Amerikalı şarkıcı Britney Spears, sosyal medyada adeta ortadan kayboldu. 40 yaşındaki pop yıldızının hesabına ulaşamayan hayranları, Spears'ın sosyal medya hesabını kapattığını fark etti.

DAHA ÖNCE DE BENZER DAVRANIŞTA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz yıl eylül ayında da benzer bir davranışta bulunan Britney Spears, bir hafta sonra hesabını aktif hale getirerek yaklaşık 5 yıldır aşk yaşadığı Sam Asghari ile nişanlandığını duyurmuştu.

Babası James Spears ile yaşadığı zorlu dava süreci ve #FreeBritney akımının sonucunda geçtiğimiz yıl kasım ayında özgürlüğüne kavuşması, şarkıcının bir süre sosyal medyaya ara vermek isteme sebeplerinden biri olarak görülüyor.  

40 milyonun üzerinde takipçiye sahip olan yıldızın hesabının sosyal medya platformu tarafından değil, kendisi tarafından silindiği belirtildi. Şarkıcının resmi Twitter ve Facebook sayfaları ise hala aktif.

KIZ KARDEŞİNE SİTEM ETMİŞTİ

Öte yandan vasiliğin sona ermesine rağmen Britney Spears, sosyal medyadan bu süreçte kendisine destek olmayan kız kardeşine yönelik sitem dolu paylaşımlarda bulunmuştu.

Ünlü şarkıcının kız kardeşi Jamie Lynn, Britney Spears dahil olmak üzere birçok konudan samimi bir şekilde bahsettiği 'Anlatmam Gereken Şeyler' (Things I Should Have Said) başlıklı yeni bir anı kitabı yayımlamıştı. Kitap ABD'de ulusal çapta en çok satanlar arasına girmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.