Brooke Shields... YILLAR SONRA GELEN CİNSEL TACİZ İTİRAFI!

Brooke Shields... YILLAR SONRA GELEN CİNSEL TACİZ İTİRAFI!

Brooke Shields, 1978 yılında, henüz 13 yaşındayken rol aldığı 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) adlı filminin adını verdiği belgeselinde cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Çocukken oyunculuğa başlayan ve 'Pretty Baby' adlı filmle bir anda dikkat çeken 577 yaşındaki ABD’li oyuncu Brooke Shields, geçtiğimiz sene 1980'de tanıtım yüzü olduğu bir kot markasının reklam filminin yankıları üzerine konuşmuştu.

Bir programa konuk olan Shields, bu reklam filmi yüzünden medyanın da, halkın da kendisini 'bir cinsel objeye' dönüştürdüğünü iddia etmişti.

Reklam filmi kaldırılmıştı

Brooke Shields, söz konusu reklam filminde aralarında; "Benimle kot pantolonum arasında ne olduğunu bilmek ister misiniz? Hiçbir şey..." cümlesinin de bulunduğu bazı metinler seslendirmişti. Bu reklam filmi, gösterime girdikten sonra büyük tartışma yaratmış ve birçok ülkede yasaklanmıştı.

Hollywood yıldızı Brooke Shields, çocukken rol aldığı filmin adını verdiği belgeseli ‘Pretty Baby’de yıllar önce cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

"Güçlenmem gerekiyordu"

1987 yılında Princeton’da gerçekleşen olayın ardından kurban rolünden çıktığını belirten oyuncu, “Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek ve sadece gittiğim yolda devam etmek istedim.

Tek başıma güçlenmem gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

Brooke Shields cinsel saldırı itirafı
Brooke Shields cinsel saldırı itirafı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.