Bruce Willis hakkında 'hafıza kaybı' iddiası... REPLİKLERİ EZBERLEYEMİYOR!..

Bruce Willis hakkında 'hafıza kaybı' iddiası... REPLİKLERİ EZBERLEYEMİYOR!..

Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan sinema oyuncusu Bruce Willis hakkında ortaya atılan iddialar, sevenlerini üzdü. Willis'in, hafıza kaybı sorunları yaşadığı ve bu nedenle de replikleri ezberleyemediği ileri sürüldü.

Aksiyon filmlerinin efsaneleşmiş ismi Bruce Willis, 29 Nisan'da yeni filmi "Fortress: Sniper's Eye"ın çıkmasına hazırlanırken aynı zamanda bir süredir demans hastalığı ile mücadele ettiği iddia edildi.

66 yaşındaki Willis'in hafıza kaybı sorunları nedeniyle de yer aldığı projelerin öncekilere göre daha çok eleştiriye maruz kaldığı konuşuluyor.

"PARA KAZANMAK İÇİN HER İŞİ KABUL EDİYOR"

Webtekno'nun haberine göre; hafıza kaybı sorunuyla boğuştuğu söylenen Bruce Willis, iddialara göre bu yüzden para kazanma güdüsüyle önüne gelen her işi kabul ediyor.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı, konuyla ilgili yeni çıkarımlarda bulundu.

Bazı takipçiler ise bu konunın ilk olarak Bruce Willis'le sayısız filme imza atan yönetmen bir arkadaşı tarafından çıkartıldığı ileri sürdü.

"KULAKLIKLA SUFLE ALIYOR" İDDİASI

RedLetterMedia adlı bir YouTube kanalı, Wills'in hakkında çıkan bu söylentilerin ardından yayınladığı videodan sonra ünlü aktörün yaşadığı erken hafıza kaybı sorunuyla ilgili paylaşımlar gündeme oturdu.

Bir Twitter kullanıcısı da, Bruce Wills'in demans hastalığına yakalandığını ve bilinci açıkken olabildiğince para kazanmaya çalıştığını iddia etti.

Kullanıcı, aynı zamanda Wills'in replik ezberlemekte güçlük çektiği için kulaklık ile sufle aldığını da paylaşımına ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.