Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den itiraf... 'AKIL SAĞLIĞIM BOZULDU!'

Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den itiraf... 'AKIL SAĞLIĞIM BOZULDU!'

Hollywood yıldızı Bruce Willis, geçtiğimiz mart ayında beyindeki işlev bozukluğu ile ortaya çıkan "afazi" (söz yitimi) hastalığına yakalandığını ve oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu. Ünlü aktörün eşi Emma Heming, Willis'in rahatsızlığının kendi akıl sağlığı üzerindeki etkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'ten kötü haber gelmişti.

Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu. Ünlü aktörün eşi Emma Heming, Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla ilgili ilk defa konuştu.

Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den itiraf: Akıl sağlığım bozuldu

"AİLEM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR"

"Ailemin ihtiyaçları benim için her şeyden önce geliyor. Bu da beni bir kahraman yapmıyor elbette." diyen Heming, akıl sağlığının bu süreçte ciddi bir şekilde etkilendiğini dile getirdi.

"AKIL SAĞLIĞIMI ETKİLEDİ"

43 yaşındaki model, sözlerini "Evdekilere gösterdiğim ilgi hem akıl sağlığımı hem de tüm sağlığımı etkiledi ki bu da aileme hiç yarar sağlamadı." ifadelerini kullanarak sürdürdü.

Emma Heming, daha sonra "Birisi bana kısa bir zaman önce 'Birisiyle fazla ilgilenmeye başlarsan kendinle ilgilenmeyi ihmal edersin' demişti.

Bu sözler uzun süre beni etkisi altına aldı." şeklinde konuştu. Model, verdiği röportajda artık kendi temel ihtiyaçlarına odaklanacağını ifade etti. 

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Emma Heming'in, Bruce Willis ile evliliğinden Mabel (10) ve Evelyn (8) adında iki çocuğu bulunuyor.

Bruce Willis'in eşi Emma Heming'den itiraf: Akıl sağlığım bozuldu

AİLECEK AÇIKLAMA YAPTILAR

Öte yandan Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel ve Evelyn imzalı ortak açıklamada, bu gelişmenin sonucu olarak Willis'in oyunculuk kariyerini bırakacağı duyurulmuştu.

BELİRTİLER YILLAR ÖNCE BAŞLADI

Bruce Willis'te hastalığın etkilerinin bir anda çıkmadığı aslında ünlü oyuncunun bir süredir bazı tuhaf belirtiler gösterdiği de ileri sürülmüştü.

Bruce Willis'in, 17 yıl boyunca onun dublörlüğünü yapan Stuart F. Wilson, "Son birkaç yıldır değişmişti.

Fakat bir şeylerin yolunda gitmediği de o kadar belirgin değildi. Afazi hastalığına yakalandığının açıklanmasından birkaç ay önce ise Willis'in sette çok farklı davranıyordu.

Bazen onunla konuştuğumuzda dikkati dağınık görünürdü.

Unutkanlık dışında başka bir sorunu olduğunun farkına varmıştım." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.