BU ÖDÜLLER; “HAYATA DEĞER KATANLAR”A!..

36.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, Gökay Kalaycıoğlu sunumuyla iş, sanat, siyaset ve akademik dünyayı bir araya getirdi. Hayata Değer Katanlar Ödül Tören'inde Magazinkolik.com'a kalite ödülü verildi

Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi amacıyla Lob’ın Internatıonal tarafından düzenlenen  European Busıness Clup Assocıatıon ve DMW Diplomatlar Birliği tarafından desteklenerek Avrupa birliğine akredite gerçekleşen  uluslararası tüketici Zirvesi’nin 36.sı ,7 Mayıs Pazar günü Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

1988 yılında lob’ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında, Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda 36 yıldır faaliyetlerini sürdüren uluslararası tüketici kalite zirvesi, bu yıl da tüketici sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere toplandı. Zirveye, tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların yanı sıra bürokrasi, siyaset, medya ve sanat dünyasının önemli temsilcileri katıldı.

Lob’ın Internatıonal başkanı Fahri Ustaoğlu’nun açılış konuşmasında;

“-36 yıldır tüketicinin bilinçlenmesi, üreticinin bilince ortak olması için çalışmalar yapıyoruz. Türkiye imalat ve hizmet sektöründe dünya standartlarını yakalamıştır. Bu noktaya gelmemizde küçük de olsa bir katkımızın olması heyecanımızı ilk günkü gibi zirvede tutmaktadır. Bu yılda 36.Tüketici Zirvesini  “Hayata Değer Katanlar” mottosuyla gerçekleştirdik. Sanat, siyaset ve iş dünyamızın hayatımıza değer katan isimlerini “Hayata Değer Katanlar Ödülleri’yle çalışmalarını teşvik ettik. “ dedi .

HAYATA DEĞER KATANLAR  VE MESLEK BAŞARI ÖDÜLÜ ALAN İSİMLERDEN BAZILARI;

AK Parti İstanbul Milletvekili AV.Serkan Bayram

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz

Müjdat Gezen

Kamuran Akkor

Yonca Evcimik

Nurcan Sabur

Hakkı Bulut

Çiğdem Tunç

Ümit Yaşar

Nagihan Karadere

Selen Görgüzel

Elif Karlı

Ozan Orhon

Merve Demir

Hakan Yeşilselvi (Hüsnü Ala Cafe)

Haberler.com genel yayın yönetmeni Av.Bedia Teymur

Şinasi Günaydın

BHT Clınıc Istanbul Tema Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Ömer Kurnaz

Rumelili Orhan Ve Kemal

By Mustafa Bozkurt

Tamer Köseoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.