Bu Sayılmaz... YEPYENİ BİR SİTCOM!

Bu Sayılmaz... YEPYENİ BİR SİTCOM!

Yepyeni sitcom formatı ve komedi yüklü senaryosuyla ses getirecek olan "Bu Sayılmaz", 9 Ağustos Çarşamba günü 1. bölümüyle Fox TV ekranlarında....

TÜRKİYE'DE BİR İLK 360 DERECE SİTCOM

Yaz sezonuna iddialı programlarla damga vuran 25 FİLM, bu akşam yayın hayatına başlayacak yeni sitcom formatı 'Bu Sayılmaz' ile bir ilke imza atacak. Birbirinden usta isimlerin kadrosunda yer aldığı sitcomda stüdyoda bulunan seyirciler interaktif olarak diziye dahil olacak.

360 derece formatında dizayn edilen sahnede, seyirciler tüm oyuncularla temas yakınlığında etkileşim kurabilecek ve dönen koltuklarında kahkaha dolu anları takip edecek.

Bu sezon 'Deli Gönül' dizisi ve 'İlk Buluşma' şaka programıyla reyting listelerinde birinci sırada yer alan 25 FİLM, yeni projesi 'Bu Sayılmaz' ile televizyondaki iddiasını Türkiye'de bir ilke imza atarak sürdürüyor. 

1. Bölüm;

Bugün Sayılmaz Ailesi için çok önemli bir gün.  Akşam, ailenin genç kızlarından Biricik’i istemeye gelecekler.  Melek, kardeşlerinden en azından biri evlenecek ve evden gidecek diye çok mutlu. O, her şeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacak.

Fakat elinden gelmeyen 2 şey var:  türkücü  ağabey Armağan Sayılmaz ve şaşkın kardeş Cansın Sayılmaz. Bu gece, bu iki kardeşi olabildiğince gizlemesi lazım. Çünkü müstakbel damat Çırağan, 352 kuşaktır çok zengin bir ailenin tek oğlu. Bu ailenin Sayılmaz’ları beğenmesi pek mümkün görünmüyor.

Gümbür Türkü Bar’da da durumlar biraz karışık. Cengiz, ne faturaları, ne maaşları ödeyebiliyor. Bir yandan Azimet Güzelyer, Cengiz’in ensesinde boza pişirmeye devam ediyor. Cengiz’in en acilinden hit bir şarkı çıkarması ve köşeyi dönmesi lazım. Arayış içine giren Cengiz’in yolu Küçük Semiha’yla kesişiyor. Küçük Semiha, tüyler ürperten şarkılarıyla kendisini Gümbür Türkü Bar ailesine zorla kabul ettiriyor. Bu zoraki anlaşma Küçük Semiha’yla Armağan’ın karşılaşmasına ve aşırı platonik bir aşkın doğmasına sebep oluyor.

Melek, kardeşinin isteme gecesinin pürüzsüz geçmesi için her şeyi yaparken aksi gibi aynı gün Cengiz ve Armağan da şöhret olmak için her şeyi yapacak. Biricik’in isteme gecesi, Küçük Semiha’nın aşkı, Armağan’ın şöhrete giden ilk adımları derken bakalım işler nereye varacak?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.