Buket Aydın... GERİLİM YAŞADIĞI GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İŞTEN Mİ ATILDI?..

Buket Aydın... GERİLİM YAŞADIĞI GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İŞTEN Mİ ATILDI?..

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, 26 Nisan Cuma günü yayına çıkmamıştı. Buket Aydın'ın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı fakat kanal güvenliği tarafından zorla dışarı çıkarıldığı iddia edilmişti.

Demirören Medya Grubu'nun güvenlik şirketini değiştirmesi akıllara sunucu Buket Aydın ile güvenlik görevlileri arasında yaşandığı iddia edilen stüdyodan çıkarma olayını getirdi.

STÜDYODAN ATILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, 26 Nisan Cuma günü yayına çıkmamıştı. Buket Aydın'ın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı fakat kanal güvenliği tarafından zorla dışarı çıkartıldığı iddia edilmişti.

O gün Kanal D Ana Haber'i CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin sunmuş, Buket Aydın da Kanal D'ye geri dönebilmek için Ankara'dan birilerini araya soktuğu konuşulmuştu.

Ardından Buket Aydın tekrar Kanal D Ana Haber'i sunmaya başlamıştı.

BUKET AYDIN MI SEBEP OLDU?

Demirören Medya Grubu yeni bir güvenlik şirketiyle anlaştı. Dolayısıyla Buket Aydın'ı zorla dışarı atan güvenlik görevlileri artık Demirören Medya'da çalışmıyor. Yine kulislerden edinilen bilgilere göre bu değişimin Buket Aydın ile ilgili olduğu iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.