Bülent Ersoy... "20 YAŞINDAKİ BİR KİŞİ KADAR SAĞLIKLIYIM"!..

Bülent Ersoy... "20 YAŞINDAKİ BİR KİŞİ KADAR SAĞLIKLIYIM"!..

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, yattığı hastanede beyin tomografisi çekildiği, beyin sağlığının 20 yaşındaki bir kişi kadar sağlıklı olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün hastalanarak hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy, jürisi olduğu yarışmada canlı yayında sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili Ersoy, “Ahkam kestiler. Hastane boşaltıldı, yarım saat onu konuştular. Siz evvel geçmiş olsun demeyi öğrenin bir hastaya.

Hastanede hiç kimse yerinden edilmedi. Orası VİP bir bölümdür. Ben VİP bölümde kaldım.

Check up yaptırdım. İç bat, damarlar, beyin her şey tam. Her yerim Allah’a şükür sapa sağlam. Beynimin röntgeni çekildi. Tomografiye girdim.

Sayın profesör dedi ki, ‘Sizi kıskandım.’ Niye dedim. Sayın hoca hanım. Çünkü dedi ki, ’20 yaşındaki, sağlam beyinli bir kişinin beyni var sizde. Hasar görmemiş’ dedi.

Eee dedim, ‘Görseydi zaten şaşırırdım’ çünkü TRT repertuarında 52 bin eser vardır. O 52 bin eseri de ezbere okuyamazdım. Onun için Allah’a şükürler olsun. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın üstlendiği Popstar 2018’de Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo, tüm yarışmacıları dikkatle dinleyip, yorumlarını gerçekleştirdiler.

Deniz Seki’nin kıyafeti her hafta olduğu gibi ünlü modacı Hakan Akkaya, Bülent Ersoy’un ise Nur Yerlitaş imzalıydı. Armağan Çağlayan ise Çiğdem Karavit imzalı kıyafet seçmişti.

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, Popstar 2018 canlı yayınına 5 gündür tedavi gördüğü İstanbul Cerrahi Hastanesi’ndeki odasından geldi.

BÜLENT ERSOY: “ARAP ATI GİBİ KOŞTURUYORUM!”

Bülent Ersoy: “Magazin yorumlayanlardan biri ‘Her hafta hastaneye yatıyor' dedi. Belli ki benim arap atı gibi koşturduğumu, konserlerimin yoğunluğunu, canlı yayınımı bilmiyor sanırım çocuk, olabilir” dedi.  

BÜLENT ERSOY’A OSMANTAN ERKIR VE JÜRİ ÜYELERİNDEN “GEÇMİŞ OLSUN”

Osmantan Erkır, Bülent Ersoy’a geçmiş olsun dileklerini ileterek “Türkiye’den değil, dünyanın dört bir yanından mesajlar aldım, siz bizim kıymetlimizsiniz, Allah sizi korusun, sizi hep sağlıklı görmek istiyoruz” deyince, Diva’nın yanıtı “Allah’a şükür iyiyim” oldu.  

Deniz Seki ise Bülent Ersoy’a: “Şehrazat mesaj gönderdi, bende sinir var oraya gelirim ona söyle, kendisine iyi baksın, o bizim kıymetlimiz dedi” dedi.

Can Bonomo: “Çok iyi gözüküyorsunuz” deyince, Bülent Ersoy “iyi değil” cevabını verdi, espriyi anlayan Bonomo “muhteşem gözüküyorsunuz, fevkaladenin fevkinde gözüküyorsunuz” diyerek Diva’nın esprisine yanıt verdi.

Osmantan Erkır “Sizin sağlığınız için konuştuğunuzu görmedim, hep görsele önem verirsiniz, işiniz için kendinizi, sağlığınızı unutursunuz, lütfen kendinize dikkat edin” deyince sözü alan Bülent Ersoy: "Bazı şeyleri konuşmak istemediğim için konuşmadım.

Tek böbrekliyim ve sağ böbreğimde de taş var. Hanımların çoğunda olan bir hadisedir, idrar yolları enfeksiyonu oldum, hanımlar çok çabuk mikrop kapar.

Tansiyonum da yükselmişti. Öyle her hafta hastaneye yatan biri değilim. Hastanenin 10. Katını boşalttırdığımı konuştular, hastane 10 değil, 9 katlı.

Benim böyle saçma sapan şeylere ihtiyacım yok, istersem hastaneyi satın alırım. Katı boşalttırmak, hastaları yerinden etmek gibi bir durum olamaz.

Hastane butik bir hastane, vip müşterileri, hastaları orada öyle ağırlıyorlar. Kimse yerinden edilmedi, orada hasta yoktu,.

Böyle yanlış ifadelerin kullanılması tabii insanı bilhassa hasta yatağında üzüyor, Allah’tan ki ben öyle çok fazla takılmıyorum.

Benim telefonum akıllı değil, sosyal medyayı kullanmıyorum, umursamıyorum çünkü sosyal medyayı.

Hastane katının boşaltıldığına dair yorum yaptılar televizyonlarda, siz önce geçmiş olsun demeyi öğrenin hastaya. Vip bölümde kaldım.

Check-up yapıldı, her yerim sapasağlam. Beynimin tomografisi çekildi, neticede profesör dedi ki ‘sizi kıskandım, çünkü 20 yaşındaki bir kişinin beynine sahipsiniz, hiç hasar görmemiş.’

Ben de ‘Görseydi şaşırırdım, TRT repertuarında bulunan 52 bin eseri ezbere okuyamazdım’ dedim; Allah’a şükürler olsun.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürlerimi arz ediyorum, haklarını helal etsinler, hastane yetkililerine, hemşirelerime, herkese teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

BÜLENT ERSOY “İBRAHİM TATLISES’İ BENDEN FAZLA KİMSE SEVEMEZ!”

Yarışmacılardan Arzu Coşkun, İbrahim Tatlıses’ten “Benim Hayatım” şarkısını okudu, jüri Coşkun’un performansını beğenmeyerek “detone” yorumu yaptı.

Arzu Coşkun “İbrahim Tatlıses’i çok seviyorum” deyince Bülent Ersoy, “İbrahim Tatlıses’i sevmeyin demedik, ayrıca İbrahim Tatlıses’i benden fazla kimse sevemez.

Siz detone oldunuz. İbrahim bey, detone olmadan okur” dedi.

CANLI YAYINDA ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’A SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI

Popstar 2018’de Armağan Çağlayan’a sürpriz yapılarak, ünlü televizyoncunun doğumgünü canlı yayında kutlandı.

Çağlayan’ın doğumgünü pastası jüri üyeleri, yarışmacılar ve Armağan Çağlayan’ın annesi ve teyzesiyle birlikte kesildi.

Annesi Suzan Çağlayan ve teyzesi Kamuran Kone, başarılı televizyoncuyu sahnede yalnız bırakmadılar. Armağan Çağlayan “Aklımızı kaybetmeyeceğimiz yaşlarımız olsun” dileğinde bulundu.

POPSTAR AYDAN DÖRDÜNCÜ HAFTANIN KONUĞU OLDU

Aydan Kaya: “Benim için çok büyük bir onur burada olmak. Bende çok büyük emeğiniz var, o dönemde yol arkadaşlığı yaptık. Deniz Hanım’ın bana jestlerini, Armağan Bey’in yakınlığını hiç unutamam” dedi.

Dördüncü haftanın birincisi Salih Zülüfoğlu olurken, Melisa Meray ise elenen isim oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.