Bülent Ersoy... DİVA'DAN DEMET AKALIN'A 'BOŞ İNSANLAR' YANITI!

Bülent Ersoy... DİVA'DAN DEMET AKALIN'A 'BOŞ İNSANLAR' YANITI!

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, bu sabah Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin Programı'na telefonla bağlanarak, Demet Akalın'ın "Dünya Güzellerim" Programı'nda olması için gelen teklif konusundaki twitine cevap verdi.

Demet Akalın, "Dünya Güzellerim" Programı'nın yeni bölümleri için kendisine teklif geldiği haberlerinin yapılması üzerine sosyal medya hesabından "Ne alaka ya? Hiç öyle bir teklif gelmedi, yalan bunlar. Ben o kadar boş muyum? İşim gücüm var" yazmış ve ardından o twitini hemen silmişti. 

Diva, program sunucularının Demet Akalın'ın twitini sorması üzerine şunları söyledi:

"Ben kötü tarafından bakmak istemiyorum. Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşımdır, kızım gibidir. 

Onun öyle düşünmeden konuşmaları vardır. 'Ben boş muyum' diyemez çünkü, orada ben varım! 

"BOŞ İNSANLARA ZATEN TELEVİZYON PROGRAMI YAPTIRMAZLAR!"

Bir de şöyle ki diyemez, televizyon programını boş insanlar mı yapar; boş insanlara zaten televizyon programı yaptırmazlar! İnsanlar trilyonlarca paralarını ortaya koyuyorlar, boş insanlara bu teklifler gitmez. 

Nitekim Demet hanım, Popstar zamanı benim kadromdaydı. 'O zaman boş muydu da çalışıyordu' diye sorarlar adama. O zaman da çok doluydu, o zaman da çok istenilen bir artistti. 

"YÜREĞİ TERTEMİZDİR"

İnsan olarak da yüreği tertemiz bir çocuktur. O an da ne söylediğini, nereye gideceğini bilemedi, sonrada 'Bunun ucunda Bülent Ersoy'a bu laf gider' diye düşündü ve yazısını kaldırdı zaten, kendi yaptığı hatayı da kendi temizlemiş oldu. Onun ben kötü niyetle hareket edeceğine inanmıyorum."

Program sunucularının "Demet Akalın sizi aradı mı?" sorusuna ise Diva;

"Aramadı" yanıtını vererek, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un yaşadığı haciz konusunu kastederek;  "Biraz başı sıkışmış zaten, o herkesin başına gelebilecek bir şeydir, üzülmesin olabilir. Bunlar son derece doğal, hayatın içindeki olaylardır.

Ayrıca neyin ne olduğunu da bilmiyoruz, herkes bir şey söyler böyle durumlarda; kaldı ki onun ağzından da duymadık, ne zaman ki onun ağzından duyarım o zaman inanırım böyle olaylar oldu mu olmadı mı.

Damadı da çok severim, çok efendi çocuktur" yanıtını verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.