Bülent Ersoy... 'MAKYAJ PARAM BİLE DEĞİL, AVUKATIMA SÖYLERİM ÖDER'

Bülent Ersoy... 'MAKYAJ PARAM BİLE DEĞİL, AVUKATIMA SÖYLERİM ÖDER'

Diva, dün sonuçlanan Ajda Pekkan'a hakaret davasıyla ilgili ödemek zorunda olduğu tazminata ilişkin "O benim makyaj param bile değil" dedi.

Bülent Ersoy, yeni tasarlanan VIP aracını teslim alırken gazetecilerin Ajda Pekkan'a hakaret davasıyla ilgili tazminat ödenmesi kararına ilişkin sorularına "Avukatıma söylerim öder. O benim makyaj param bile değil" cevabını verdi.

DİVA’NIN ARACINA ERBAKAN MALKOÇ İMZASI

Tasarımlarıyla dünyanın peşinden koştuğu adam Erbakan Malkoç, Bülent Ersoy’un yıllardır hayalini kurduğu arabayı gerçeğe dönüştürdü. Diva’ya özel kutlama eşliğinde Malkoç, Ersoy’a aracını teslim etti.

Haziran ayında kendisine çok özel bir araç hazırlatmak için dünya starlarının, prenslerin, krallarının araç tasarımcısı Erbakan Malkoç ile buluşan Bülent Ersoy, hayalindeki araca kavuştu. 22 Ekim Perşembe günü kendisi için özel olarak tasarlanan aracı teslim almaya gelen Diva,mutluluğunu gizleyemedi. 

bulentaersoy_araba_1.jpg

Tasarımları ABD’den ve Avrupa’dan ödüllerle taçlandırılan ve en son Almanya’nın saygın gazetesi Der Spiegel’e manşet olanMalkoçDiva için özel bir kutlama da tertip etti. Malkoç ve ErsoyDizaynVip’in showroom’unda vip araç şeklindeki pastayı kestiler. Aracın hayallerinin ötesinde olduğunu belirten ErsoyMalkoç’a övgüler yağdırdı. A’dan Z’ye her şeyin A plus kalitede, el işçiliğiyle hazırlanan vip araç karşısında ErsoyMalkoç’a, “Fevkaladenin fevkinde bir araç olmuş evladım” dedi. 

Diva’nın konfora ve lükse olan düşkünlüğünü araca yansıtan Malkoç, “Kişiye özel araç tasarımı noktasında dünyanın takip edilen firmalarından biriyiz. Diva’nın da araç tasarımında bizi tercih etmesinden büyük onur duyduk. Bülent Hanım’ın stilini aracına yansıttık. Artık yolda bu aracı gördüğünüz zaman aracın Diva’ya ait olduğunu hemen anlayabileceksiniz. Yakında dünyanın konuştuğu starların araçlarını da teslim edeceğiz. Bu isimler şimdilik size sürpriz olsun.” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum