Bülent Ersoy... SAHTELERİ İÇİN HUKUK YOLUNA BAŞVURUYOR!

Bülent Ersoy... SAHTELERİ İÇİN HUKUK YOLUNA BAŞVURUYOR!

İnstagram, Twitter ve Facebook’da adına açılmış 200’den fazla “sahte” hesap bulunan Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy; avukatı Aydın Kurban aracılığıyla tüm sahte hesaplar için “hukuk” yoluna başvuruyor.

Bardağı taşıran damla ise İranlı fanatik hayranı Mohsen Yazdani ismindeki kişinin kullanmış olduğu  "@divabulentersoy­_online" adlı hesap oldu. İran’da yaşayan fanatik hayran, 42 bin takipçi elde ettiği “sahte Bülent Ersoy hesabıyla” Bülent Ersoy’muş gibi yorumlar yapıp, fotoğraflar paylaşıyor.

Son olarak modacı Semih Doğruer ile Bülent Ersoy'un elbise kıyafeti sonrası çektirdikleri fotoğrafı Doğruer'in hesabından alarak paylaşan  ve resim altı “Seviyorum, tasarımcı ve erkek arkadaşım” yazan İranlı sapkın hayran, hesabın Bülent Ersoy’a ait olduğunu zanneden medya mensupları tarafından “Diva’ya yeni sevgili” adıyla haber yapınca, Bülent Ersoy açıklama yapmak zorunda kaldı.

SAHTE HESABIN SAHİBİ TÜRKÇE’Yİ DOĞRU YAZAMADIĞI HALDE, İNSTAGRAM'DA 42 BİN TAKİPÇİSİ VAR!

Bülent Ersoy’muş gibi paylaşımlar yapıp, yazılar yazan İranlı Mohsen Yazdani’ye ait olduğu saptanan hesabın en önemli özelliği, Türkçe’sinin aşırı düzgünlüğü ile bilinen Bülent Ersoy gibi bir sanatçının tam tersine, aşırı derecede bozuk – yanlış ve Türkçe’yle alakası olmayan kelimeler kurarak paylaşım yapması... 

İran'da yaşadığı belirlenen hasta ruhlu hayran, kendisiyle iletişime geçen yetkililere ise "+989366899068 numaralı telefonunu vermekten çekinmeyip, ben önemli bir ailenin çocuğuyum isteseniz de istemeseniz de ben buyum" cevabını vermiş. 

Bülent Ersoy’u en çok şaşırtan ise fanatik hayranın Türkçe'yi en kötü şekliyle kullanmasına rağmen, insanların inanarak hesabı takip etmeleri...

Diva; “Benim Türkçe’yi nasıl konuştuğumu bilen insanlar, İnstagram’daki paylaşımları ve yorumlarından bu bozuk Türkçeli zat-ı muhteremin ifadelerinin benimle alakası olmadığını da nasıl anlayamıyorlar, şaşırıyorum! Sosyal medyanın hiçbir kanalında hiçbir hesabım yok! Telefonum bile akıllı telefon değil. Vertu kullanıyorum, ne resim çeker, ne de internete girer; telefonu sadece açar, konuşur kapatırım! Bu kadar! Şimdi kandırılmaktan zevk alıp, kendinize haksızlık etmek istiyor iseniz, bence bu sahte hesapları takip etmeye ve yazışmaya devam ediniz. Her ‘yavrum, evladım, çocuğum’ diye konuşan, yazan Bülent Ersoy olsaydı, sokakta yürürken milyonlarca Bülent Ersoy’a çarpardık” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.