Bülent İnal... DEDE EFENDİ HEYECANI!..

Bülent İnal... DEDE EFENDİ HEYECANI!..

'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Sultan Abdülhamid'i canlandıran Bülent İnal, hayalindeki rolü Türk sanat müziğini güçlü sesi Aylin Şengün Taşçı’ya açıkladı.

Türk musikisini çok sevdiğini söyleyen İnal, Türk müziğindeki tarihi karakterlerden birisini bir dizide canlandırmak istediğini söyledi.

Samimi geçen sohbet sırasında Aylin Şengün Taşçı, ünlü oyuncuya “Hammâmîzade İsmail Dede Efendi'yi bir dizide canlandırmasının kendisine çok yakışacağını ifade eti. 

Günümüzde Dede efendi olarak bilinen Türk Musikisinin en büyük üstadlarından biri olan Hamamizade İsmail Dede Efendi rolünün kendisini de çok heyecanlandıracağını belirten İnal, böyle bir proje gerçekleşirse içerik konusunda Aylin Şengün Taşçı'dan danışman olarak faydalanmanın büyük katkı olacağını söyledi. 

Yıllar önce başrolünü Ahmet Özhan'ın canlandırdığı Hacı Arif Bey dizisinin gördüğü büyük ilgiden söz eden iki sanatçı, bu projeyi gerçekleştirme arzusunda olduklarını belirterek yapımcılara mesaj gönderdi

KOLEKSİYONUNA KATACAK

İnal, Aylin Şengün Taşçı’ nın hocası Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca için Long Play olarak çıkardığı Vefa albümünü koleksiyonunun mutlaka katacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.