Bülent Yiğit... VATANIM GİBİSİN!

Bülent Yiğit... VATANIM GİBİSİN!

Fantezi- Arabesk müziğinin güçlü yorumcusu Bülent Yiğit, söz ve müziği Yunus Bülbül’e ait olan 'Vatanım Gibisin' adlı eseri ile dinleyicisiyle buluşturuyor.

Fantezi- Arabesk müziğinin güçlü yorumcusu Bülent Yiğit, söz ve müziği Yunus Bülbül’e ait “Vatanım Gibisin” adlı eseri ile dinleyicisiyle buluşturuyor.

“Vatanım Gibisin” isimli single çalışmasının aranjörlüğünü, Hatem Tutkus, eserin yapımcılığını ise Bülent Yiğit Music üstlendi.

Eserin klip yönetmenliğini Enes Baltaşçı yaptı. Klip Ümraniye Neraş Platolarında çekildi. Klip çekimleri 1 gün sürdü.

Klipte Bülent Yiğit’e yeğeni Zelal’de eşlik etti. “Vatanım Gibisin” eseri tüm dijital platformlarda 15 Temmuz da dinleyicisiyle buluşacak. 2020’nin ilk yarısında dinleyicileri tarafından sosyal mecralarda eserleri en çok paylaşılan isim olan Yiğit, sevenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni çalışmalarında müjdesini verdi.

Bülent Yiğit Kimdir?

Yiğit 1977’de Urfa’da dünyaya geldi. Urfa'da İlköğretim yıllarından beri müzikle uğraşan Yiğit, Şanlıurfa’da ŞURKAV Müzik Cemiyeti’nde müzik hayatına devam etti.

Sanat hayatında birçok esere sesi ile can veren Yiğit, Türkiye’nin en güçlü erkek seslerinden biridir.

Ayrıca eski eserleri tekrardan coverlayarak seslendiren Yiğit, Serdar Ortaç, Garo Mafyan, Sebahattin Ali, Ali Ekber Gülbaş gibi kıymetli isimlerin eserleri seslendirdi.

2006 yılından bugüne kadar müzik hayatına 3 albüm 6 single eserle devam eden Yiğit, ilk konserini eski Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve beraberindeki protokole vermiştir.

Fantezi ve Arabesk müziğinin önemli seslerinden olan Yiğit, Türkiye’de en geniş repertuara sahip sanatçı ünvanı ile birinci sırada yer alıyor.

Canlı sahne performansıyla sevenleri ve dinleyenleri ile buluşan Yiğit gönülleri fethediyor.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c-a3vSCSypA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.