Burak Çelik... “AYAĞIMI YERE HEP SAĞLAM BASTIM!“
Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi ‘Haysiyet’in kadrosundaki Burak Çelik, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te.
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programında kariyerinin yanı sıra özel hayatına dair bilinmeyenleri de anlatan Burak Çelik “Hayatımı sadece oyunculuk üzerine kurmadığım için ayaklarım hep yere sağlam basarak ilerledim. İşimi yaptım, evime geldim” diyor.
Görünüşünün kariyeri için olumsuz yönlerinin olabildiğini vurgulayan Çelik “Yakışıklı oyuncu etiketi başta avantaj gibi görünüyor ama sonra dezavantaj oluyor. Çünkü seni etiketliyor, sadece buradan görmeye çalışıyorlar” diyor.
Yakın bir tarihte ikinci kez baba olmaya hazırlandığını da duyuran oyuncu “2024 Aralık’ta evlendik, Ağustos ayında oğlumuzu kucağımıza aldık. Eylül ayında da kızımız olacak inşallah.
Karavanda oturuyordum. Eşim aradı; ‘Yalnız mısın’ dedi ve ağlamaya başladı. O an hissettim, resmen içime doğdu. ‘Hamileyim’ dediğinde çok mutlu oldum” sözleriyle hislerini aktarıyor.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.