Burak Özçivit - Kerem Bursin... "CAN FEDA"YA TÜM YURTTA YOĞUN İLGİ!..

Burak Özçivit - Kerem Bursin... "CAN FEDA"YA TÜM YURTTA YOĞUN İLGİ!..

Antep’in ardından Adana’ya geçen “Can Feda” filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’e Adana'lılar yoğun ilgi gösterdi.

Oyuncular, filmi coşkulu Adanalılarla birlikte izledi. Sevenlerin mutluluk çığlıkları ve alkışlarıyla başlayan film gözyaşlarıyla bitti.

Tür askerinin yüreklere dokunan hikayesini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’le birlikte izleyen Adanalılar filmin finalinde oyuncuları alkışa boğdu.  

“Can Feda”da Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan Özel bir Tim’in komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor.

Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklemedikleri bir savaşa dönüşüyor!

Burak Özçivit, İstanbul'da da “Can Feda” filmi öncesinde hayranları ile bir araya geldi

Emaar Square Mall tarafından sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen projede Özçivit hayranları ünlü oyuncu ile tanışma şansını yakalamak ve “Can Feda” filminin özel gösterimine davetiye kazanmak için film ile ilgili en çok merak ettikleri soruyu sordular.

Yapılan çekiliş sonucu Burak Özçivit kazanan üç hayranı ile buluşurken, Can Feda filmi ile ilgili olarak da ipuçları verdi.

Hayranları Burak Özçivit’i soru yağmuruna tutarken, ünlü oyuncu ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.