Buray... '2022'DE BÜYÜK AŞK YAŞAYACAĞIM!'

Buray... '2022'DE BÜYÜK AŞK YAŞAYACAĞIM!'

Kış turnesinin ikinci etabının startını Zorlu Psm sahnesinde veren Buray, Kerkisolfej organizasyonu ile düzenlenen konserde muhteşem bir sahne performansına imza attı.

2022'DE BÜYÜK AŞK YAŞAYACAĞIM...

Biletleri günler öncesinden tükenen 2022 yılının ilk konseri öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırlayan Buray, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

14 Şubat'ın yaklaştığını hatırlatan muhabirlere ''Yıldız haritama baktırdım.

Astrolojiye göre 2022 yılında bana büyük bir aşk görünüyor. Bu yıl büyük bir aşk yaşayacağım.

Hatta olası bazı isimler söylediler ama şimdilik bir şey söylemeyeyim, sonra yanlış anlaşılır başka yerlere çekilir.'' sözleriyle sürpriz bir açıklama yapan başarılı sanatçı, muhabirlerin ''Bari baş harfini söyleyin'' şeklindeki ısrarlarına rağmen ''Baş harfi X'' yanıtı ile adeta ser verip sır vermedi.

TÜRKÜN GÜCÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERİYORUZ

BİR ÇOK ÜLKEDE MÜZİK LİSTELERİNDE ZİRVEYE YÜRÜYORUZ...

Prodüktör İlkay Sencan ile birlikte çıkardıkları 92 ülkede aynı anda yayına giren ve bir çok ülkenin müzik listelerde zirve yürüyüşe geçen ''Deals With The Devil''in başarısının kendilerini son derece gururlandırdığının da altını çizen Buray, ''Global Markette başarılı olacağımıza çok inandık.

Uluslararası arenada da zirveye oynamak istiyorum. Şu an birçok ülkede zirve yürüyüşündeyiz ve bu hem İlkay'ı hemde beni çok gururlandırıyor.

Türkün gücünü, isteyince neler yapabileceğini dünyaya gösteriyoruz.

Bunun yanı sıra şarkı Türkiye'de de çok beğenildi.

Bu da bizim için ayrıca bir gurur.'' iddialı projenin daha şimdiden yüzlerini güldürmeye başladığını ifade etti.

Röportajın ardından sahnedeki yerini alan ve şarkılarını yüzlerce kişilik koro ile hep bir ağızdan seslendiren başarılı sanatçı, 92 ülkede aynı anda yayınlanan ve birçok Avrupa ülkesinde listelerde zirve yürüyüşüne geçen ''Deals With The Devil''i de ilk kez canlı canlı söyledi.

BİZ BU YOLUN BEKÇİSİYİZ...

ATATÜRK'E SAYGISIZLIĞA TEPKİSİZ KALMADI...

14 Şubat sevgililer gününü son derece özel bir gün olduğunun da altını çizen Buray, kadınların bir gün değil her gün baş tacı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Bu mesajının ardından geçtiğimiz gün Samsun'da yaşanan ve tüm Türkiye'nin tepkisini çeken ''Atatürk heykelinin devrilmeye çalışması'' olayının kendisinide son derece üzdüğünün altını çizen başarılı sanatçı, ''Erkin Arslan'la yaptığımız bir şarkı var.

Aslında şarkıdan öte bir saygı duruşu. Sözü müziği kendisine ait ve geçen 10 Kasım'da yayınladık.

Bende sesim ve yorumumla hayat vermeye çalıştım. Bu olay hakkında söyleyebileceğim tek şey, şarkının sözlerinde de geçtiği üzere '' Sanmasınlar bu bedende tutuklu kaldı sevgimiz.

Sonsuzluğa gider bu yol, biz bu yolun bekçisiyiz!'' diyerek etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı.

Sesi ve güçlü yorumunun yanı sıra trend sahne kıyafetleriyle de dikkat çeken Buray, Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesinde müziği kadar tarzıyla da büyük beğeni almayı başardı.

Yaklaşık iki saat süren ve dans performansları ve sürprizlerin birbirini kovaladığı konserini alkışlar eşliğinde noktalayan Buray, seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek Alaz Alaz şarkısına bis yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.