Buray... 'KIRMIZI AYAKKABIYA ARA VERİP KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRINA GEÇTİM!'

Buray... 'KIRMIZI AYAKKABIYA ARA VERİP KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRINA GEÇTİM!'

Başarılı müzisyen Buray, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği muhteşem konserle yaz turnesinin startını verdi...

HARBİYE'DE ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserde serin havaya rağmen açık havayı dolduran Buray hayranları, eğlence dolu bir akşam yaşadı. 

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Buray, yaz boyunca sürecek Türkiye turnesinin başlangıcı olma özelliği taşıyan performansı için son derece heyecanlı olduğunu ve yoğun bir yaz geçireceğini belirtti.

KIRMIZI AYAKKABIYA ARA VERİP KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRINA GEÇTİM

20 Mayıs'ta yeni şarkısını sevenleriyle buluşturacağını da basın mensupları aracılığı ile müjdeleyen Buray, Arem Özgüç ve Arman Aydın ile birlikte hazırladığı ve adını sır gibi sakladığı şarkının ortalığı kasıp kavuracağını söyledi...

Sahnesine kırmızı ayakkabı dışında bir renk ayakkabıyla çıkan Buray, kırmızı rengin tüm kıyafetlerle kombinlenemediğini ve bu sebeple kırmızıya bir süre ara verdiğini esprili bir dille  dile getiren Buray, onun yerine kırmızı iç çamaşırına geçtiğini söyleyerek, herkesi kahkahaya boğdu.

SEYİRLİK DÜET

Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Buray, sevilen şarkılarını Harbiye'yi dolduran binlerce hayranı ile birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

Konserinin bir bölümünde kendisi gibi Kıbrıs'lı olan sanatçı arkadaşı Fikri Karayel'i de sahnesinde ağırlayan Buray, yakın dostu ile ''Roxanne'' ve ''Yol'' şarkısına düet yaptı.

ANNESİNE ONLİNE NİNNİ SÖYLEDİ

Kendisini izlemeye gelenler arasındaki tüm anne ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutlayan Buray, konser esnasında Kıbrıs'taki annesine telefonla görüntülü bağlandı.

Annesine ve etkinlik alanında bulunan annelere 'Benim Annem Güzel Annem' ninnisini söyleyen Buray, alkış yağmuruna tutuldu.

Performansı boyunca Harbiye sahnesinde adım atmadık yer bırakmayan ve  dur durak bilmeyen sanatçı, enerjisi ile yürekleri ısıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.