Buray... KISA FİLM TADINDA BİR KLİP !..

Buray... KISA FİLM TADINDA BİR KLİP !..

Buray, albümünün ikinci video klibini geçtiğimiz günlerde “Sen Sevda Mısın?” şarkısına çekti.

Ağustos ayında yayımladığı “1 Şişe Aşk” albümü ve ‘İstersen’ şarkısıyla hem radyo ve müzik kanalları hem de dijital müzik platformlarında büyük bir başarı elde ederek, yılın en başarılı isimleri arasına adını yazdıran Buray, albümünün ikinci video klibini geçtiğimiz günlerde “Sen Sevda Mısın?” şarkısına çekti. 

Uzun süre dijital müzik platformlarının zirvesinde kalan ve akustik performans videosu YouTube’da 30 milyonu aşkın hit alarak radyo listelerinde de üst sıralara yükselen “Sen Sevda Mısın?” şarkısına çekilen klibin yönetmenliğini Gülşen Aybaba üstlendi. Sözleri Gözde Ançel müziği de Buray ve Gözde Ançel ortak imzası taşıyan, albümün en sevilen şarkılarından “Sen Sevda Mısın”a kısa film tadında çekilen klipte Buray’a oyuncu Burcu Bayraktaş eşlik etti. 

BURAY, BU KEZ DUYGULANDIRDI... 

Klipte; yaşanmış gerçek bir hikayeye dayanarak, arafta kalmış sevgilisini hayata döndürme çabasında olan bir adamın iki boyutlu öyküsü ekranlara yansıtıldı. Ölümle yaşam arasında kalmış olan kadının bilinçaltında kalan ve bu süreçte hayal meyal hatırladığı yaşanmışlıklarla birlikte Buray’ın kısa bir canlı performansı da dinleyicilerle buluşuyor. 

Duygusal video klip, BurayVEVO YouTube kanalı ve tüm müzik kanalları aracılığıyla dinleyicilerle buluştu.

İŞTE BURAY'IN "SEN SEVDA MISIN?" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.