Buray... SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR!

Buray... SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR!

Şarkıları ile milyonların sevgilisi haline gelen başarılı sanatçı Buray, KerkiSolfej organizasyonu ile gerçekleştirilen 14 Şubat Sevgililer Günü Konserleri kapsamında Ankaralı hayranları ile buluştu.

Sahneye aşkın rengi olarak kabul edilen kırmızı bir ceketle çıkan Buray, etkinlik alanını dolduran müzikseverlere unutulmaz bir sevgililer günü konseri verdi.

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR

Konserinin ikinci bölümünde sahnesini evlilik teklifine de açan Buray, hayranları arasında yer alan bir çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

buray-sevgililergunu1.jpg

"Sana kırmızı çok yakışıyor" diyerek sahneye koşan ve Alaz Alaz şarkısı ile başlayan ilişkilerini bu konserle evliliğe taşımak istediklerini ifade eden çifte mutluluklar dileyen başarılı sanatçı, bir süre önce yayınlanan "Aşk Yeniden" şarkısınıda onlar için seslendirdi.

14 ŞUBAT'IN SELFİE ŞAMPİYONU

Sevginin son dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olduğunun da altını çizen Buray, konserinin sonlarına doğru müzikseverleri sahne önüne davet ederek muhteşem bir finale imza attı...

Selfie rekorunun kırıldığı geceyi Alaz Alaz şarkısına yaptığı bisle noktalayan Buray, sahneden alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde indi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.