Burçin Bildik... YENİ SEZONDA HANGİ TİYATRO OYUNU İLE KARŞIMIZDA!..

Burçin Bildik... YENİ SEZONDA HANGİ TİYATRO OYUNU İLE KARŞIMIZDA!..

Tiyatro dizi ve sinema oyuncusu Burçin Bildik, KediSahne’nin yeni oyunu “Aşkımız Aksaray’ın En BüyükYangını; 19. Yüzyıl İstanbul’u” oyununda yer alacak.

Tiyatro dizi ve sinema oyuncusu Burçin Bildik, KediSahne’nin yeni oyunu “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını; 19. Yüzyıl İstanbul’u” oyununda yer alacak. 

Türk Tiyatro Edebiyatı’nın en önemli ve değerli yazarlarından biri olan Güngör Dilmen’in kendine özgü ve sıra dışı diliyle yazdığı Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını, 19. Yüzyıl İstanbul oyununda Artin karakterini canlandıracak olan Burçin Bildik komedi ve dramın iç içe geçtiği bir rolle seyirci karşısında olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek izleyiciyi hem keyifli ve bir o kadar da yürek burkan bir hikâyenin beklediğini söyledi. 

Aksaray’da geçen, özlediğimiz eski İstanbul Şarkıları ile bezenmiş, emsalsiz bir aşkın öyküsü “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını”, 14 Ekim Pazartesi günü saat 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi Sahnesinde ve 17 Ekim Perşembe Saat 20.30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Sahnesinde seyircileriyle buluşuyor!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.