Burçin Birben...BENİ MÜZİK DÜNYASINA SEDA SAYAN KAZANDIRDI !

Burçin Birben...BENİ MÜZİK DÜNYASINA SEDA SAYAN KAZANDIRDI !

Radyo Turkuvaz'da "Magazin Kulübü"ne konuk olan Burçin Birben şok açıklamalarda bulundu?

"Beni müzik dünyasına Seda Sayan kazandırdı, ilk bestemi o okudu ve sonra kendi şarkılarını oku senin sesin güzel dedi, onun bu cesareti beni bu yerlere getirdi. İbrahim Tatlısıes, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Kibariye, Sibel Can ve Hakan Altun şarkılarımı okuyan isimler arasında."

"15 yıl Konya'da Mevlana ile koyun koyuna yaşadım, evim ile türbe arasında 100 metre vardı. Oradan aldığım ilham oradan aldığım feyz beni pişirdi. Şarkılarımda ki o özlem, o büyük aşk bir kadına sanıyorlar ama benim aşkım benim özlemim sadece yaradan Allaha."

"Bugün herkes kral kraliçe olmuş ama kimse insan olmayı becerememiş. Sanatçı olmak o kadar kolay değil, bunu medya körüklüyor herkesi aynı çatı altında topluyorlar, sonra ortaya çıkan manzarada ortalık sanatçıdan geçilmiyor. Maalesef şu günlerde sahnede olanların birçoğu sanatkar değil. "

"Müzik sektörü dibe vurmuş şov dünyası sokaktan topladığı 15 ? 20 kişiden star çıkartmaya çalışıyor, oysa daha düne kadar star diye medyaya sunulanlar evde aç oturuyor kimse farkında değil. İnsanların gözüne perde inmiş kimse içinde bulunduğu aciz durumu çıplak gözle göremiyor."

"Yeni bir albüm hazırlıyorum satsın diye değil, yaptığım şarkılar bir şekilde dinlensin diye ben reyting sanatçısı değilim ama iddia ediyorum iyi bir söz yazarıyım, iyi bir besteciyim ve iyi bir yorumcuyum aynı hayatı yaşadığım insanların iyi şeyler hak ettiğine inandığım için yapıyorum bu çalışmayı."

"Bir kitap yazdım adını "cahilce" koydum yeni kitabım hazır adı "cesaret" ikisini bir araya getirince cahilce cesaret çıkıyor ortaya cahilliğimi ve cesaretimi hoş görsünler okuyucular. Burçin Birben gönül adamıdır, hesap kitap yapmaz yaşam üzerine beni şarkılarımla hatırlasınlar, adamlığımdan emin olsunlar yeter. Misafir olduğum bu hayatta ben üstüme düşen görevi hakkıyla yerine getirdim insanları mutlu ettim zaten fazlasını da istemedim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.