Burçin Orhon... DOKTORDAN MORAL VEREN AÇIKLAMA!

Burçin Orhon... DOKTORDAN MORAL VEREN AÇIKLAMA!

Burçin Orhon`un durumunu izlediğini de söyleyen Prof. Dr. Osman Tanık; `Sizin durumunuzu izledim. Ümit var` şeklinde konuştu.

Ekranların en eğlenceli programı Her Şey Dahil, Çağla Şikel ve Alişan?ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında yakın bir zaman önce 'Alzheimer? teşhisi koyulan Burçin Orhon ve eşi Süheyl Uygur katıldı. Daha sonra stüdyoya gelen Prof. Dr. Osman Tanık ise, 'Alzheimer? hakkında soruları yanıtladı.

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan Her Şey Dahil, izleyicileri ekran başına kilitledi. Çağla Şikel ve Alişan?ın keyifli sohbeti ve birbirinden çarpıcı konuklarıyla ekrana geldiği Her Şey Dahil, bugün yine çok çarpıcı bir bölümle seyirci karşısındaydı. Bir süre önce 'Alzheimer? teşhisi koyulan Burçin Orhon, başından geçenleri ve hastalık sürecini anlattı.

?AKLIMDAKİNİ KAĞIDA YAZANA KADAR UNUTUYORUM?

Yanlış koyulan bir teşhisle uzun bir süre 'İnsülin? tedavisi gördüğünü ve başka bir doktorun teşhisiyle aslında 'Alzheimer? hastası olduğunu söyleyen Burçin Orhon, her şeyi unutmaya başladığını söyledi. İzlediği dizileri dahi unutup tekrar izlemek zorunda kaldığını söyleyen Burçin Orhon; ?Doktorum bana 70 yaşındaki birinin beynine sahip olduğumu söyledi. Unutmanın yanında saçmalamalar da oluyor. 2 sene önce 'Şeker Hastalığı? teşhisi koyuldu. Başka bir doktorun incelemesi sonrası ise, şeker hastası değil de 'Alzheimer? olduğum söylendi. Eskiye yönelik şeyleri değil de gündelik şeyleri unutuyorum. Aklımdaki şeyi kağıda yazana kadar unutuyorum? dedi.

?SİZİN İÇİN ÜMİT VAR?

Program konuklarından Prof. Dr. Osman Tanık, Burçin Orhon?ın durumunu ve 'Alzheimer? hastalığını değerlendirdi. Her 100 kişiden 8?inin 'Alzheimer? hastası olduğunu söyleyen Prof. Dr. Orhan Tanık, son dönemde bu hastalık için çok büyük paralar harcandığını ve tedavi süreciyle ilgili olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Burçin Orhon?ın durumunu izlediğini de söyleyen Prof. Dr. Osman Tanık; ?Sizin durumunuzu izledim. Ümit var? şeklinde konuştu.

HERKESİ DUYGULANDIRAN VİDEO!

Program sırasında dünyada paylaşım rekorları kıran bir video da seyircilerle paylaşıldı. Alzheimer hastası olan bir annenin kızıyla olan sohbeti herkesi duygulandırdı. Anne kızın birbiriyle olan sohbeti ve sevgi cümleleri Burçin Orhon dahil herkesi duygulandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.