Burcu Esmersoy..."BANA MESAJ ATMASINI BEKLEDİKLERİM OLDU"!..

Burcu Esmersoy..."BANA MESAJ ATMASINI BEKLEDİKLERİM OLDU"!..

Radyo dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Adem Metan bu sabah Alem FM’de Burcu Esmersoy’u konuk etti.

Adem Metan’ın sorularına samimi cevaplar veren Burcu Esmersoy 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul’da olduğunu söyleyen ünlü spiker Burcu Esmersoy, ardından yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen on binlerin katıldığı Demokrasi Mitinglerinden çok etkilendiğini söyledi. Esmersoy, “Adeta büyülendim” dedi. Esmersoy, MHP Lideri Bahçeli’nin konuşmasından da etkilendiğini vurguladı. 

Özel yaşamıyla ilgili sorulara açık yüreklilikle cevap veren Esmersoy, hayatında affedemediği iki insan olduğunu da belirterek, “Ne yapacağımı bilemiyorum. Belki, henüz tam daha olmadım. İnşallah onları da affedip, huzura kavuşacağım.” diye konuştu.

Sosyal medyada bazı kişilerin kendisini üzmek amacıyla paylaşımlarda bulunulduğunu da hatırlatan Esmersoy, “Eski fotoğraflarımı paylaşıp, evrim geçirmiş’ diyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Çünkü benim hiç estetiğim yok.” diye konuştu.

“BENİMLE EVLENMEYİ DÜŞÜNEN BİRİSİ VAR”

Metan’ın, ev yaşamı ile ilgili sorusu üzerine güzel yemek yaptığını söyleyen güzel sunucu, boşanmadan önce İtalyan eşinin ağız tadına göre yemekler yaptığını söyledi. Çok lezzetli pilav yaptığını kaydeden ünlü sunucu, ancak evde yemek yapmanın bir kadına görev olarak yüklenmesinden hoşlanmadığını vurguladı. Evleneceği erkek arkadaşına mesaj göndermekten geri durmayan Esmersoy, “Benimle evlenmeyi düşünen varsa ki zaten var. Evlendikten sonra beni böyle kabul etmeli. ‘Bu evde neden yemek pişmiyor, diye kırılmasın.’ dedi. Esmersoy, TV yaşamına yapımcı olarak devam etmek istediğini de sözlerine ekledi. 

“BAHÇELİ’NİN KONUŞMASINDAN ETKİLENDİM”

Demokrasi mitinglerinin çok anlamlı olduğunu da vurgulayan güzel sunucu, kendisinin de katıldığını ve unutamayacakları anlar yaşadıklarını aktardı. Hayatında bu kadar güzel birlikteliklere şahit olmadığını da ifade eden Esmersoy, “Adeta büyülendim. Kim olduğuna bakmadan, ayrıştırmadan herkesin alkışlandığı, birlik mesajı verildiği bir ortam oluştu. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı konuşma beni etkiledi. Mitinglerde halkın yan yana durabilmesi çok etkili ve anlamlıydı.” dedi. 

“BANA MESAJ ATMASINI BEKLEDİKLERİM OLDU”

Kendisine cep telefonundan mesaj atmasını beklediği insanlar olduğunu da ifade eden Esmersoy, “Enerji aldığım kişi bana kalp, gülen surat ve öpücük gönderirken çok gülüyordum. Bana mesaj atılmasını, güzel şeyler yazmasını beklediğim insanlar oldu. Allah sahiplerine bağışlasın.” dedi.

“HAYATIMDA AFFEDEMEDİĞİM İKİ İNSAN VAR”

Affedicilik özelliğinizden bahseder misiniz” diye sorulunca Esmersoy, hayatında affedemediği iki insan olduğunun altını çizdi. Bu sırada sesi çatallaşan Esmersoy, “Ne yapacağımı bilemiyorum. Henüz daha tam olamadığımı düşünüyorum. İnşallah onları da affedip, huzura kavuşacağım. Ancak, kimseyle sıkıntım yok, diyemeyeceğim. Canımı çok yakan iki insan oldu. Tekrar hayatıma soktuğumda canımı yakacaklarını biliyorum. Allah’a yakın benden uzak olsunlar.” Diyerek kızgınlığını dile getirdi.  

“ESKİ FOTOĞRAFLARIMI YAYINLAYIP, ‘EVRİM GEÇİRMİŞ’ DİYE YAZIYORLAR”

Yine Metan’ın bir sorusu üzerine de Terazi Burcu’nda olduğunu da anlatan Esmersoy, çok sevdiği insanların kim olduğu sorulunca da, “Fuat Akdağ, Acun ılıcalı ve İhsan Topaloğlu’nu çok sevdiğini anlattı. Sosyal medyada bazı kişiler tarafından kendisini üzmek amacıyla paylaşımlarda bulunulduğunu da hatırlatan Esmersoy, şöyle konuştu:

“Özellikle eski fotoğraflarımı kullanarak, ‘evrim geçirmiş’ diye yazıyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Çünkü benim hiç estetiğim yok. Ben bile kendime şaşırıyorum. Yüzüme ne oldu, böyle değişim geçirdim. Doğal olarak yanaklarım indi ve burnum inceldi.”  

“BJK BAŞKANI FİKRET ORMAN’I ÖVDÜ”

Futbolu çok sevdiğini de anlatan Esmersoy, zaman zaman gol kaçıran futbolculara da kızdığını ve tepki gösterdiğini de anlattı. Hakemleri sıkça eleştirdiğini de söyleyen ünlü spiker, “Hakeme gözlük” sözünü çok sevdiğini belirtti. BJK’yı başarılı bulduğunu da kaydeden Esmersoy, güzel bir sezon daha yaşayacaklarını düşündüğünü anlatarak, “Allah herkese Fikret Orman gibi bir başkan nasip etsin.” dedi. 

“DEMOKRASİ MİTİNGLERİ BÜYÜLEYİCİYDİ”

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili bir soruya da açık yüreklilikle cevap veren ve o sırada İstanbul’da olduğunu da anlatan ünlü isim, twitter’dan yazılanları takip ettiğini belirtti. İlk başta yazılanların kulaktan dolma bilgi olduğunu düşündüğünü de söyleyen Esmersoy, ancak bir arkadaşının Kuleli Askeri Lisesi’nin önünden geçerken yaşadıklarını aktarmasıyla darbe girişiminin olduğuna inandığını söyledi. Esmersoy, o gece yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Daha sonra eve gittim. Gece boyunca haberleri CNN Türk’ten takip ettim. Şunu belirtmeliyim ki, darbe teşebbüsü olacağını hiç beklemezdim. Ancak, ak ile karayı görmek için önemli oldu. Şehitler verdik. Çok mutsuz oldum.”  

“ERKEK ARKADAŞIM ÇOK YARDIMSEVER OLMALI”

Esmersoy, Metan’ın, “karşı cinsten hangi insanları seviyorsunuz?” diye sorunca da insanların iyi kalpli, yardımsever ve alçak gönüllü olmasını sevdiğini anlattı. Kendisinin de iyi bir insan olduğunu düşündüğünü kaydeden Esmersoy, yaşadığı bir anıyı da paylaşarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsanlara yardım etmekten yorulmam. Çevremdekileri de bu insanlardan seçiyorum. Erkek arkadaşım da böyle bir insan. Hizmet sektöründeki bir insana kabalık yapan kişi ile ne birlikte olurum ne de arkadaşlık yaparım. Bize servis yapan garsona kabalık yapan bir kişiyle arkadaşlığımı kestim. Saygı ve sevgi çerçevesinde her şeye varım. Çünkü temiz yüzlü ve temiz kalpli bir insanım.”

Esmersoy, “İlk görüşte aşka inanır mısınız?” sorusu üzerine de, “inanıyorum.ancak aşk yaşama zorunluluğu hissetmiyorum.İlla o insanla birlikte olmanız gerekmiyor.” diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.