Burcu Esmersoy… SPOR GİYİM MARKASININ YÜZÜ OLDU…

Burcu Esmersoy… SPOR GİYİM MARKASININ YÜZÜ OLDU…

Burcu Esmersoy, İtalyancada sarışın anlamına gelen bir spor markasının yüzü oldu.

Burcu Esmersoy ve Merve Göknar İnal’ın hayat verdiği, isminin anlamını İtalyancada sarışın anlamına gelen ifadeden alan “Biondina”, özgünlüğü, fonksiyonelliği ve yaratıcılığı ile spor giyimde trendlere imza atıyor.

Trend yaratan tüm hikayeler aslında empatiyle başlar. Bu markanın hikayesi de spor tutkunu, spor yaparken stil sahibi alternatifler arayan, ancak tam anlamıyla istediklerini bulamayan iki yakın dostun, Burcu Esmersoy ve Merve Göknar İnal’ın kendileri için kişiselleştirdikleri, ardından büyük beğeni gören tarzları ile başlıyor.

İsminin ilhamını kurucularını temsilen, İtalyancada sarışın anlamına gelen “Biondina”dan alan, okunuşuyla bioenerjik ve dinamik gibi kelimeleri çağrıştıran Biondina, spor giyimde klişeleri alt üst eden, sadece sporda değil günlük yaşamda da gayet tarz sahibi kombinlerle kullanılabilecek tasarımları hayatımıza kazandıran bir yaklaşıma imza atıyor. 

Spor yaparken atkuyruğu yaptıkları saçlarını da yarattıkları Biondina’nın logosuna taşıyan ikili, tasarımlarıyla spor severlerin hem kalplerine, hem de ruhlarına dokunuyorlar. 

Hızlı akan hayatlarımızda daha kaliteli ve sağlıklı yaşamak önceliğimiz haline gelmişken, spor da yaşamımızın olmazsa olmazları arasında geliyor.

Hal böyleyken de spora ayırdığımız bu vakitte de kendimizi iyi hissettiren, motivasyonumuzu arttıran, hatta spor öncesi ve çıkışı bile rahatlıkla kullanabileceğimiz parçalara ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu noktada da çok fazla alternatif ya da ulaşılabilir seçenek bulamıyoruz.

Tüm bunlardan yola çıkarak aynı konuyu birebir yaşayan Burcu Esmersoy ve Merve Göknar İnal, tercih ettikleri parçaları kişiselleştirip büyük talep görünce, sadece kendilerine özel olmakla kalmak yerine stile ve fonksiyonelliğe önem veren herkesin imdadına yetişen markaya hayat verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.