Burcu Güneş... 20. SANAT YILINI GÖRKEMLİ BİR KONSERLE KUTLADI!..

Burcu Güneş... 20. SANAT YILINI GÖRKEMLİ BİR KONSERLE KUTLADI!..

Burcu Güneş, 20. sanat yılını görkemli bir konserle kutladı. Önceki akşam Zorlu PSM’de sahneye çıkan Güneş, eski ve yeni şarkılarını salonu dolduran sevenleriyle tek bir ağızdan söyledi.

Son günlerde “Anadolu’nun Güneşi” adlı türkü albümüyle gündemde olan ve müzik listelerinde 1 numaraya ulaşan Burcu Güneş, yeni albümünün lansman konserini önceki akşam ‘Vestel Gururla Yerli’ konserleri kapsamında Atlantis Yapım işbirliği ile Zorlu PSM’de verdi.

Güneş hayranlarının akın ettiği konsere Burcu Güneş’in annesi Bige Özkan, Samsun Demir, Hasan Saltık, Erkan Özerman, Tanju Babacan, Uğurkan Erez, Şirin Sever, Siren Ertan, David Şaboy, Burcu Kapu, Okay Karacan, Gülay Kamaz, Çağla Şıkel’in annesi Asuman Şıkel gibi sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

STYLİNGİNİ KENDİ YAPTI

Burcu Güneş, konserinin birinci bölümünü ‘Han Sarhoş, Yoh Yoh, Ervah-ı Ezelden, Oy Beni Vurun, Adaletin Bu Mu Dünya?, Sen Benimsin ve Kıyamadığım” gibi yeni albümünde yer alan türkülerle açtı.

Meltem Özbek imzalı lacivert renkli kadife elbisesiyle sevenlerini selamlayan başarılı sanatçı, konserinin ikinci bölümünde ise tasarımı kendine ait siyah elbise üstüne giydiği mavi renkli ‘jean’iyle ters köşe yaptı.

Anadolu’nun yöreselliğini etnik ve bohem desenleriyle beraber biraz punk biraz da rock ruhuyla birleştiren Burcu Güneş, stylingini kendisi üstlendi.

SAHNEDE SÜRPRİZ KONUKLAR

Yeni albümündeki ‘Anadolu’ motiflerini sahne kostümleriyle birleştiren Burcu Güneş, Karadeniz müziğinin sevilen sesi Selçuk Balcı’yı sahneye davet ederek ‘Deniz Üstünde Fener’ türküsünü birlikte söyledi.

20 yıllık müzik kariyerine eşlik etmiş en hit şarkılarını da seslendiren Burcu Güneş, konserini ünlü DJ Serdar Ayyıldız’la tamamladı.

‘Yoh Yoh’ türküsünün remix versiyonuyla salonu club havasına çeviren Güneş’in Kızı, sahne performansının yanı sıra enerjisi ve sahne kostümleriyle büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.