Burcu Güneş...BEŞİKTAŞ'TA ZAFER ÇOŞKUSU!

Burcu Güneş...BEŞİKTAŞ'TA ZAFER ÇOŞKUSU!

30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir tarafında coşkuyla kutlandı. Beyoğlu Belediye’nin düzenlediği kutlamalarda ise ilginç anlar yaşandı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kortejle başladı ve Burcu Güneş Konseriyle devam etti.

Karanlık Gazi Mustafa Kemal’in sesiyle dağıldı

Sanatçı Burcu Güneş’in sahne aldığı kutlamalarda bir anda elektrikler kesildi. Elektriklerin kesilmesine bir anlam veremeyen vatandaşlar, Gazi Mustafa Kemal’in sesiyle bir anda Belediye binasına döndü. Belediye binasına yansıtılan görüntüde Gazi Mustafa Kemal’in konuşmalarından derlenen videoyu izleyen vatandaşlar cep telefonlarıyla o anları kaydetti.

İzlenen videonun ardından konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ‘26 Ağustos 1071'de Anadolu'da destan yazan Sultan Alparslan'ın çocuklarıyız, bizler 1453'te fetih anlayışı ile sefere çıkan ve kesin bir zaferle dönen Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunlarıyız, bizler Atartürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin mensuplarıyız. Zaferiniz, bayramınız kutlu olsun. Bu vatan aziz bir vatandır, dört bir yanı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu vatan ecdadımızdan bizlere emanet bırakılmıştır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Güneş'e, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından çiçek takdim edildi.

Kutlamalar Güneş’in 10. Yıl marşı ve sevilen şarkıları eşliğinde son buldu. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.