Burcu Güneş... 'MAZHAR ALANSON' ŞARKILARINI YORUMLADI!

Burcu Güneş... 'MAZHAR ALANSON' ŞARKILARINI YORUMLADI!

Burcu Güneş, uzun yıllardır adını kült olmuş şarkılar listesine altın harflerle yazdıran Mazhar Alanson’un “Benim Hala Umudum Var'' ve '' Ah Bu Ben'' adlı şarkılarını yeniden yorumladı.

Uzun yıllardır adını kült olmuş şarkılar listesine altın harflerle yazdıran Mazhar Alanson’un “Benim Hala Umudum Var'' ve '' Ah Bu Ben'' adlı şarkılarını yeniden yorumlayan Burcu Güneş, eşsiz yorumuyla muhteşem bir potpuriyi müzikseverlerle buluşturmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyor.

Türk müziğinin duayeni Mazhar Alanson'dan aldığı bu değerli emanetle ilgili Burcu Güneş hislerini şu sözlerle dile getirdi;
“Benim için çok özel bir emanet, aylardır evde olduğumuz süreçte, tamamen amatör bir ruhla yola çıktığımız Serkan Ölçer ile ikimizin de pop tarihindeki en sevdiğimiz eserlerin başında yer alan bu şarkıların kayıtlarının kendiliğinden böyle güzel bir boyuta gelmesi beni çok heyecanlandırdı.

Mazhar abiye dinlemesi için gönderdiğimde çok beğendi. Bu şarkıların onun göz bebekleri olduğunu biliyorum, umarım benim yorumumla da ayrıyeten sevilip, beğenilir.”

Ev stüdyosunda çekilen klip, izleyicisinin kalplerine konuk olarak içimizi ısıtacak. Projenin aranjesini üstlenen Serkan Ölçer aynı zamanda projenin klip yönetmenliğine de imzasını attı.

Burcu Güneş ''Benim Hala Umudum Var'' ve ''Ah Bu Ben'' 27 Mayıs’tan itibaren tüm müzik platformlarında yayınlanıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.