Burcu Güneş..."ZÜMRÜDÜANKA" DİZİSİNE İLHAM OLDU!..

Burcu Güneş..."ZÜMRÜDÜANKA" DİZİSİNE İLHAM OLDU!..

Son günlerin en çok sevilen televizyon dizilerinden ''Zümrüdüanka''da seslendirdiği türkülerle izleyicisinin duygu dolu anlarına eşlik eden 'Burcu Güneş, müzikleriyle dizinin en önemli ilham kaynaklarından oldu.

Yakın tarihte yayınlamış olduğu türkü albümü ile çok sevilen, farklı çizgisiyle ve duruşuyla her dönem adından sıklıkla söz ettiren ''Burcu Güneş'' dizide seslendirdiği türkülerle de çok seviliyor.

Dizinin en can alıcı sahnelerine güçlü sesiyle dahil olan sanatçı dizinin değerli bir parçası haline geldi.

''Burcu Güneş''in dizide seslendirdiği ''Derman Sendedir'' ve ''O Yar Gelir'' türküsünün sözleri anonim olmakla birlikte düzenlemesi ise Engin Arslan ve Sunay Özgür imzası taşıyor.

''Derman Sendedir'' ve ''O Yar Gelir'' türküleriyle tüm müzik platformlarında yer alan ''Burcu Güneş'', ''Zümrüdüanka'' dizisini türküleriyle unutulmaz ve özgün

kılmaya devam ederken dizi; yayınlandığı ilk günden beri ''Burcu Güneş''in türküleriyle daha da büyülü bir hal alarak izleyicisini ekran başına kitliyor.

''Burcu Güneş'' birbirinden değerli türküleriyle ve şarkılarıyla dizi müziklerinin en önemli eşlikçisi olmak devam edecek.

''Derman Sendedir'' ve ''O Yar Gelir'' DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.