Burcu Kıratlı Akçıl...MEKAN TERKETTİREN ANILAR!

Burcu Kıratlı Akçıl...MEKAN TERKETTİREN ANILAR!

Can Tanrıyar'ın oğlunun düğününde Ferhat Göçer ve Sinan Akçıl sahne aldı. Göçer, düğünde Sinan Akçıl'ın eski aşklarına dair öyle şeyler anlattı ki Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı mekanı terk etti.

Düğünde Sinan Akçıl, Ferhat Göçer ile beraber sahne aldı. Göçer, sahnede öyle şeyler anlattı ki Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı Akçıl mekanı terk etti. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; Düğünde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okudu. Şarkı sonrası Sinan Akçıl'a dönen Ferhat Göçer şöyle söyledi:
 
"Bir gün Sinan' gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı"
 
Bunun arkasından Göçer, Akçıl'ın 'Biri Bana Gelsin' şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel'e yazdığını söyleyince ortalık iyice gerildi.
 
Ferhat Göçer'in sahneden yaptığı bu açıklamalarının ardından gerilen Akçıl, "Ben şu an hayatımdaki bütün güzel şarkıları biricik karıma, eşime Burcu Kıratlı'ya söylüyorum" dese de durumu pek kurtaramadı.
 
Ferhat Göçer'in peş peşe yaptığı gaflardan rahatsız olan Burcu Kıratlı Akçıl, oturduğu masayı terk etti. Kıratlı, Akçıl ve yakın çevresinin ikna çabalarından sonra düğün mekanına geri döndü.

 

 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.