Burcu - Sinan Akçıl... CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR MI?..

Burcu - Sinan Akçıl... CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR MI?..

Bu senenin başında yurt dışında dünya evine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti boşanma kararı aldı. Çiftin 6 Eylül Cuma günü tek celsede boşanacağı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Oyuncu Burcu Kıratlı Akçıl ve şarkıcı Sinan Akçıl, 1 Ocak 2019'da yakın dostlarıyla Hollanda'ya giderek dünya evine girdi.

Evliliklerinde sürekli kriz yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartarak fotoğraflarını sildi.

İddiaya göre çift 6 Eylül Cuma günü tek celsede boşanıyor.

BURCU SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

9 ay önce evlenen çiftin evliliklerinde sürekli kıskançlık krizleri çıkmış ve Sinan Akçıl, geçtiğimiz Nisan ayında boşanmak için avukatına talimat vermişti.

Ailelerinin araya girmesiyle çift, evliliklerine ikinci bir şans verdi. Ferhat Göçer'in geçtiğimiz günlerde bir düğünde Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinden bahsetmesi çift arasında gerilimi tırmandırmıştı.

Düğünü terk eden Burcu Kıratlı Akçıl'ı eşi Sinan Akçıl ikna etmiş ancak çiftin bu olaydan sonra tartıştığı iddia edilmişti. Akçıl, Göçer'in açıklamalarına 'densizlik yaptı' şeklinde tepki göstermişti.

Aynı şekilde Göçer'de Sinan Akçıl'a sert sözlerle cevap vermişti. 'Eski sevgili' krizinden sonra Burcu Kıratlı Akçıl, sosyal medya hesabından 'Akçıl' soyadını kaldırmıştı.

CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR

İddiaya göre Burcu Kıratlı Akçıl çekimleri Adana'da gerçekleşecek olan bir dizi için sözleşme imzaladı.

Ancak Sinan Akçıl eşinin şehir dışında olmasını istemediği için kriz çıktı.

Şarkıcı, eşine oyunculuğunda da belirli kısıtlamalar koyunca ikili arasında ipler koptu ve boşanma kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 6 Eylül Cuma günü anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.