Burhan Aydemir... İŞTE TATLISES'İN "PEZEVENKLERİN ELİNDEN KURTARDIM" DEDİĞİ YAPIMCI...

Burhan Aydemir... İŞTE TATLISES'İN "PEZEVENKLERİN ELİNDEN KURTARDIM" DEDİĞİ YAPIMCI...

Yıldız Tilbe'nin, İbrahim Tatlıses'in "seni pezevenklerin elinden aldım" diye söz ettiği kişilerin Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir olduğunu açıklaması ortalığı karıştırdı.

"İbrahim Tatlıses, ihtiyar bunağın teki"

Yıldız Tilbe'nin, Tatlıses'in "p.......lerin elinden aldım" diye bahsettiği kişilerin adını vermesi, gündemi değiştirdi. Tilbe'nin, "Orada bahsettiği kişiler Prestij Müzik'ten rahmetli Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir ve Mahsun Kırmızıgül'dür. Bunlar dayak olayının kahramanlarıdır" açıklamasına ilk yanıt Burhan Aydemir'den geldi. O dönem Prestij Müzik'in ortaklarından olan Aydemir, "Bir kere İbrahim Tatlıses'in ağzından çıkanı kulağı duymuyor.

Burada can sıkıcı iki kelime var. Biri p.......ler, diğeri de ellerinden kurtardım lafı. Bunlar ne demek? Sanatçı İbrahim Tatlıses mafya babası mı olmuş. Ellerinden aldım diyerek racon mu kesmiş? Tatlıses kim? Onda biraz cesaret varsa kamuoyunun önünde benimle karşı karşıya gelir. O artık ihtiyar bunağın teki. Ben onu mahkemeye de vereceğim, tazminat davası da açacağım, bütün her şeyi basın toplantısında anlatacağım" dedi.

"Yıldız'a tokat atan benim"

Aydemir, Yıldız Tilbe'nin dayak olayıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Yıldız Tilbe Prestij Müzik sanatçısı olmamıştır. Yıldız ilk albümünü Aydın Oskay'dan çıkarmıştır. Sonra Aydın Bey bizi aradı, 'Yıldız'ı size vereyim' dedi. Biz de, 'tamam, konuşalım, anlaşırsak Yıldız'ı belli bir rakam karşılığında alırız' dedik. Neyse bir gün Yıldız, Prestij Müzik'in olduğu villaya gitmiş. Mahsun da o saatte oradaymış. Yıldız'ın olumsuz bazı şeyleri vardı. Bu yüzden zaman zaman dengesiz hareketlerde bulunuyordu. O akşam Mahsun'u bayağı bir bunaltmış. Dayanamayan Mahsun, beni aradı, kalktım gittim. Onunla konuşmaya çalıştım, ama başaramadım. Çünkü taşkınlık yapıyordu. Bir ara tartıştık. O tartışma sırası benim ölmüş babama hakaret edip küfür edince dayanamadım ve bir tane tokat attım. Keşke atmasaydım. Ama

insanız ve bir yerden sonra sabrınız taşıyor. Bu olaydan sonra Aydın Oskay'ı aradık ve Yıldız'ı istemediğimizi söyledik. O da Tatlıses'le anlaştı. Şimdi bir adama ölmüş birinin ardından bu şekilde konuşmak yakışır mı? Bakın ben Mahsun'la küsüm. Ama Mahsun'un ahlaki değerleri Tatlıses'ten 100 kat daha fazladır. Zaten bu adamın derdi Mahsun Kırmızıgül. Bu laflarla Mahsun'u yaralamaya çalışıyor..."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.