Burhan Topal... CENGİZ KURTOĞLU'NDAN TAM DESTEK!..

Burhan Topal... CENGİZ KURTOĞLU'NDAN TAM DESTEK!..

Cengiz Kurdoğlu, albüm tanıotımı için silivri'den Maltepe'ye gittiği sanatçı dostu Burhan Topal'a elini öptürmedi

'Ağrı Dağın Eteğinde' isimli şarkısıyla tanınan şarkıcı Burhan Topal, üçüncü albümü 'Yine Sen Geldin Aklıma'yı ortağı olduğu Maltepe Kardelen Düğün Salonu'nda tanıttı.

Tanıtıma sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Topal, albüm kutlama pastasını sanatçı dostlarıyla beraber kesti.

Yakın dostu Burhan Topal'ın davetini kırmayan Cengiz Kurdoğlu, tanıtım için Silivri'den 105 kilometre uzaklıktaki Maltepe'ye gitti.

Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği Kurdoğlu, Topal ile beraber şarkı söyledi. Neşeli halleriyle dikkat çeken şarkıcı "Burhan benim canım ciğerim.

İnsan dostu için Fizan'a bile gider. Ben de sevdiğim insan için her yere giderim. Çok güzel bir albüm yapmış. Onu tebrik etmeye geldim" dedi.

Elini Öptürmedi

Amacının İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurdoğlu ve İzzet Yıldızhan gibi sanat dünyasından kalıcı bir isimleri arasına girmek olduğunu ifade eden Burhan Topal, Cengiz Kurdoğlu'nun elini öpmek istese de bunu başaramadı.

Kurdoğlu "Bahtiyar ol ama ben o kadar yaşlı değilim daha.
Yaşlanınca öpersin" diye espri yaptı. Topal "Cengiz Abi, ağrı Dağın Eteği'nde şarkımı çok beğendiği için benimle tanıştı.

Onun insanlığını ve sanatının büyüklüğüne hayranım. Buraya gelerek beni onurlandırdı.
Biz de büyüklerin eli öpülür. O kadar mütevazi ki onu bile istemedi"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum