Buse Varol... EŞİNİN ESKİ NİŞANLISI HAKKINDA NE DEDİ?

Buse Varol... EŞİNİN ESKİ NİŞANLISI HAKKINDA NE DEDİ?

Alişan ile evli ve hamile olan oyuncu Buse Varol, teve2'deki '2. Sayfa'da eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için ilk kez konuştu.

 Buse Varol şunları söyledi: "Bir gün TV'de magazin programı izlerken Alişan'ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim.

"Ayy bir Alişan bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim" diye esprili konuşma yaptım.

Ağzımdan çıkan bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum."

Buse Varol "Alişan'ın, Eda Erol'dan ayrıldığı haberlerini okuyunca bir şey hissettiniz mi?" sorusuna da şu cevabı verdi:

"Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu.

Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı. Bu çok üzücü, sıkıcı ve kırıcıydı.

Onun da özel hayatı var. Belki annesi, ya da varsa erkek arkadaşı rahatsız oluyor. Belki böylesi onun için daha iyi ve hayırlı olmuştur. Yolu açık olsun, hep mutlu olsun."

Eda Erol konuyla ilgili şunları söylemişti: "Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu ve bitti. Herkese mutluluklar."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.