BVS Cup...''ALLAH'INI SEVEN DEFANSA GELSİN''

BVS Cup...''ALLAH'INI SEVEN DEFANSA GELSİN''

''Spor Birleştirir, spor kardeşliktir'' mottosu ile başlayan Bvs Cup Halısaha Futbol Turnuvası'nın üçüncü hafta müsabakaları yine büyük heyecana sahne oldu.

Ferhat Göçer, Okan Kurt, Alişan ve Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı gibi magazin dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra Türk sporuna uzun yıllar emek vermiş ve milli formayı defalarca kez terletmiş Ogün Temizkanoğlu, Tuncay Şanlı, Sabri Sarıoğlu, Serdar Kulbilge sahada adeta fırtına gibi estiler.

Gollerin bir biri ardına sıralandığı gecede BVS Gruba ait mekanların formalarını giyen ünlü simalar sporun birleştirici özelliğine vurgu yaptılar.

<div class="r16x9">
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4PJTru2R-JI?start=2" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
</div>

 

  ''ALLAH'INI SEVEN DEFANSA GELSİN''  

Heyecanın bir an olsun düşmediği maçlarda Alişan, Volkan Bahçekapılı, Tuncay Şanlı, Ogun Temizkanoğlu, Sabri Sarıoğlu ve Serdar Kulbilge gibi isimleri kadrosunda barındıran Ferhat Göçer'in takımı Okan Kurt'un oluşturduğa takıma yenilirken ünlü tenorun maç esnasında ''Allah'ını seven defansa gelsin'' çağrısı herkesi tebessüm ettirdi.

TUNCAY'IN HAT-TRİCK'İ GALİBİYETE YETMEDİ...

Futbolu bırakmasına rağmen kondisyonundan hemen hiç bir şey kaybetmediği gözlenen Tuncay Şanlı'nın hat-trick yapmasına rağmen Okan Kurt'un takımına mağlup olmaktan kurtulamayan ünlü simalar bitiş düdüğünün ardından rakiplerini tebrik ettiler.

bvscup_3hafta_1.jpg

Her pazartesi birbirinden ünlü simaların katılacağı turnuvada sürpriz isimlerde BVS Cup formalarını terletecek ve elenen takımlar BVS Cup hatıra ormanına fidan dikerek etkinliğe veda edecek.

Bu açıdanda çok özel bir sosyal sorumluluk projesi olma özelliğini taşıyan futbol turnuvası kapanışını ise sürpriz bir organizasyonla yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.