BVS Cup...CHECK-UP LAR FERHAT'TAN GOLLER OKAN KURT'TAN!

BVS Cup...CHECK-UP LAR FERHAT'TAN GOLLER OKAN KURT'TAN!

''Spor Birleştirir, spor kardeşliktir'' mottosu ile geçtiğimiz hafta başlayan Bvs Cup Halısaha Futbol Turnuvası'nın ikinci hafta müsabakalarında da heyecan bir an olsun düşmedi.

Ferhat Göçer,  Okan Kurt, eski milli futbolcularımızdan, efsane isimler Şenol Ustaömer, Sercan Görgülü, Ali Bilgin ve Ogün Temizkanoğlu ter döktüğü ikinci hafta maçlarında goller yağmur gibi gelirken, BVS Gruba ait mekanların formalarını giyen ünlü simalar sporun birleştirici özelliğine vurgu yaptılar.

Heyecanın bir an olsun düşmediği maçlarda bu haftanın da asıl kazananı fair-play oldu. Tek bir kartın bile çıkmadığı müsabakalarda ikinci haftada neredeyse faülsüz tamamlandı.

Çekişmeli olduğu kadar eğlenceli geçen maçlarda ilginç ve komik anlarda yaşandı. İkinci haftanın kapanış maçında birbirlerine bir kez daha rakip olan Okan Kurt ve Ferhat Göçer ikili mücadelerinde herkesi tebessüm ettirmeyi başardılar. 

okankurt_ferhatgocer.jpg

''Fazla gol atmazsan Check-up'lar benden'' sözleri ile kendisine takılan Ferhat Göçer'i maçın hakemine aynı esprili dille şiyaet eden Kurt, maçın hakeminden yanlışlıkla sarı kart görünce seyirciler kahkahalara boğuldu.

Her pazartesi birbirinden ünlü simaların katılacağı turnuvada sürpriz isimlerde BVS Cup formalarını terletecek ve elenen takımlar BVS Cup hatıra ormanına fidan dikerek etkinliğe veda edecek.

Bu açıdan da çok özel bir sosyal sorumluluk projesi olma özelliğini taşıyan futbol turnuvası kapanışını ise sürpriz bir organizasyonla yapacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.